Resultaten voor rode koolsla jeroen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/koolsla-met-wortel-en-appel
... koolsla met wortel en appel - Een frisse koolsla met wortel en appel is lekker als bijgerecht op een gezellige BBQ-avond of bij jouw favoriete burger. - Rasp de kool en de wortelen fijn. Snipper de sjalot en snijd de appel in blokjes.Meng alles met een b ...
Rode koolsla met appel en bloedworst | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-koolsla-met-appel-en-bloedworst
... . Bestrijk de bladerdeegjes met eigeel voor een mooie gele kleur. Bak gedurende 15’ op 180°. Serveer de bloedworst flap met de rode koolsla. Werk af met een takje rozemarijn en PH Pepermix. Ingrediënten ¼ rode kool 1 vel bladerdeeg 4 el appelmoes 2 bloedworsten 2 el honing 10 el olie 2 el sojasaus citroensap 1 appel 1 eigeel 1 takje rozemarijn PH pepermix ...
Jeroen Meus - Wrap met oosterse kip en rode coleslaw - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wrap-met-oosterse-kip-en-rode-coleslaw
... Wrap met oosterse kip en rode coleslaw - Coleslaw is het lekkerst als je de kool, wortelen en appels raspt. Jeroen gebruikt rodekool om hem wat winterser te maken en verpakt de salade samen met de gekarameliseerde kip in een tortillavel. Een lekker gezonde snack ...
Jeroen Meus - Salade met venkel, salsiccia en polenta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-venkel-salsiccia-en-polenta
... Salade met venkel, salsiccia en polenta - Een salsiccia is een Italiaanse worst die gekruid is met venkel. jeroen maakt er een salade bij van witte kool, venkel en radicchio. De romige polenta op smaak gebracht met truffelpasta maakt het gerecht helemaal af. - 0. Haal ...
Ribbetjes met rode koolsla | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ribbetjes-met-rode-koolsla
... Ribbetjes met rode koolsla - Kruid de ribbetjes met vleeskruiden en marineer met de vleesmarinade. Snijd de rode kool fijn. Marineer in balsamicoazijn, honing, olijfolie, peperkruiden, zout, tijm en laurier Meng de kool met de versneden appel. Serveer met de gebakken ...
Groenteburgers met koolsla en aardappelen uit de oven - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/groenteburgers-koolsla-aardappelen-oven
... Groenteburgers met koolsla en aardappelen uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischAmerikaans Ingrediënten 1¼ kg stevige aardappelen, bijvoorbeeld Nicola of Roseval 3 teentjes ...
Varken en koolsla uit het zuiden | VTM Koken
https://koken.vtm.be/jamies-american-road-trip/recept/varken-en-koolsla-uit-het-zuiden
... m en kruid met een snuifje zout en peper. Voeg er mayonaise aan toe, een geutje extra virgin olijfolie, een snuif cayennepeper en rode wijnazijn. Meng alles door elkaar tot je een perfect koolslaatje hebt. Proef eerst eens, het zou lekker fris moeten smaken. Kruid het nu nog wat en zet het aan de kant terwijl je je vlees op smaak brengt. Pluk de muntblaadjes af en hak ze fijn op een grote snijplank. Haal de pitjes uit je chilipeper en hak hem ook fijn op dezelfde snijplank. Sprenkel olijfolie en rode wijnazijn over de chili en de munt en doe er een goede snuif zout bij. Voeg dit alles bij je varkensvlees en roer het goed door elkaar. Serveer het varkensvlees in een stapeltje op een bord, samen met wat van de braadkorst en een flinke portie koolsla. Werk het geheel af met een beetje zout en wat paprikapoeder en drink er een heerlijk koud biertje bij. Ingrediënten 5 kg varkensschouder olijfolie zeezout versgemalen zwarte peper 2 th lepels gerookt paprikapoeder handvol verse munt 1 verse rode chilipeper 6 el olijfolie 3 el rode wijnazijn halve witte kool 1 rode ui 3 wortelen 2 handen vol boerenkool 3 knapperige appelen, fijn gesneden 2 el mayonaise cayennepeper ...
Smoked ribbetjes en zoete aardappel van TJOP's | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/smoked-ribbetjes-en-zoete-aardappel-van-tjops
... Bereiding Doe alle kruiden in een vijzel. Maal fijn. Ontvlies de ribbetjes. Wrijf de ribbetjes in met de kruidenmengeling. Zet drie uur in de rookoven. Zorg dat de temperatuur tussen 125°C en 150°C is. Idem voor een gewone oven. Meng appelsap, met appelazijn en whisky. ...
Witte koolsla met gelakte paling | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-koolsla-met-gelakte-paling
... Witte koolsla met gelakte paling - Snijd brood vierkant en leg onder de grill. Snijd de kool zeer fijn en pocheer 1’ of stoom in de stoomoven. Meng de soja met de perensiroop, look, balsamicoazijn en olijfolie. Voeg er de gehakte koriander, pijpajuin en de versneden ...
Jeroen Meus - Broodje pulled pork met koolsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/broodje-pulled-pork-met-koolsla
... oort er zo uit te zien.) 11. Snij de witte kool in stukken en rasp de groente fijn. Schil de wortelen. Rasp ze samen met het stuk rode ui bij de koolsnippers. 12. Schil de appel en rasp het vruchtvlees bij de groenten. 13. Roer wat mayonaise door de sla. Begin bescheiden en voeg meer toe indien nodig. 14. Breng de koolsla (of coleslaw) op smaak met vers limoensap, versgemalen peper en wat zout. 15. Haal het donker stuk vlees uit de oven en laat het een beetje afkoelen. 16. Verhoog de oventemperatuur tot 180°C. 17. Trek het gare, botermalse vlees in draderige pluksels. Werk met twee vorken, of met de hand. 18. Rooster kleine ciabatta’s (of brood naar keuze) in de oven van 180° tot ze warm en zacht-krokant zijn. 19. Snij de broodjes overlangs in twee, lepel er een flinke schep van de ‘coleslaw’ op, gevolgd door een portie kruidig ‘pulled pork’. ...