Resultaten voor roggebrood zelf bakken piet huysentruyt
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Roggebrood met kaas, tomatencompote en lookmayonaise
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/roggebrood-met-passendale-tomatencompote-en-lookmayonaise
... rfris ze meteen met koud water. Herhaal dit nog 2 keer dus 3 keer in totaal. Mix de teentjes onder de mayonaise.Beleg een sneetje roggebrood met Passendale-kaas enkele spinazieblaadjes een lepel tomatencompote en werk af met de lookmayonaise. ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/club-roggebrood-met-rosbief
... Club roggebrood met rosbief - Club roggebrood met rosbief - Laat de boter smelten in een potje op het vuur. Bestrijk de rosbief met mosterd peper en zout. Giet er de boter over.Plaats gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C). Draai het vuur na 30 minuten ...
Roggebrood sandwich met appel en casselerrib - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/roggebrood/roggebrood-sandwich-appel-casselerrib
... bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen LunchgerechtVleesOverige keukens Ingrediënten 2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood 25 g verse roomkaas met mierikswortel 3 plakjes casselerrib ½ appel, in schijfjes 15 g rucola Bereiden Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas. Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg deze op ...
Roggebrood met honing en geitenkaas - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/roggebrood/roggebrood-honing-geitenkaas
... 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 9 waarderingen OntbijtVegetarischHollands Ingrediënten 4 sneetjes Brabants (licht) roggebrood halvarine 2 eetlepels vloeibare honing 30 g Hollandse geitenkaas 4-6 blaadjes verse basilicum Bereiden Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en bestrijk elk sneetje met een ½ eetlep ...
Hobbykok Pluis: Roggebroodjes met katenspekmousse
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/12/roggebroodjes-met-katenspekmousse.html
... rediënten: 2 x 100 g katenspek 1 kuipje Mon Chou zacht & luchtig 1 eetlepel Zaanse mosterd 9 plakjes roggebrood, Fries Materialen: blender of keukenmachine Bereiden: Maal het katenspek fijn in de blender. Doe de katenspekmousse in een kom en schep de mon chou en de mosterd erdoorheen. ...
Zelf chips maken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zelf-chips-maken
... zelf chips maken - Gebruik vastkokende aardappelen. Snijd de aardappelen in zeer regelmatige fijne schijfjes met een mandoline. Was de chips in water en dep ze af met een handdoek. Bak in frituurolie op 180 graden gedurende 3 minuten. Maak ze tijdens het bakken los met een ...
Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-van-kop-en-asperges-en-grijze-garnalen
... Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngesneden kop : 4 plakjes bieslook graanmosterd : 2 kleine witte asperges : 16 grijze garnalen : 100 gr plattekaas ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...