Resultaten voor roggevleugel a l''ancienne
Filet van roggevleugel op een bedje van groentjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-van-roggevleugel-op-een-bedje-van-groentjes
... Filet van roggevleugel op een bedje van groentjes - Stoof de prei, de wortelen en de uitjes aan in boter. Snijd 4 grote stukken bakpapier en leg op elk van hen een filet van roggevleugel. Bedek de roggefilet met de gestoofde groentjes en besprenkel ze met een eetlepel witte ...
Roggevleugel met olie van platte peterselie en kappertjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/roggevleugel-met-olie-van-platte-peterselie-en-kappertjes
... e bij. Zeer goed mengen. Leg op het bord oversaus rijkelijk met de salsa. Serveer met wat pasta of aardappeltjes. Ingrediënten 4 roggevleugels 1 pakje zongedroogde tomaatjes goede olijfolie ½ busseltje platte peterselie 1 potje kappertjes 6 teentjes gemarineerde look 1 sjalotje pasta of aardappeltjes (optioneel) ...
Jeroen Meus - Roggenvleugel à l'ancienne - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roggenvleugel-a-lancienne
... Roggenvleugel à l'ancienne - Rog is een vis die je op heel veel manieren kunt bereiden. Hij smaakt bijvoorbeeld perfect met deze heerlijk ouderwetse saus met spek en champignons. - Roggenvleugel à l’ancienne Breng water met een snuif zout aan de kook. Schil de ...
Feestelijke krans van worstenbroodjes » Kokerellen Snel en gemakkelijk!
https://www.kokerellen.be/kans-van-worstenbroodjes/
... Krans van worstenbroodjes. Klassieke hapjes omtoveren tot feestelijke partypoppers? Eén van mijn favoriete bezigheden! Zo zie ik al jarenlang worstenbroodjes passeren op social events van zelfgemaakte, tot zelf gekochte, met een heleboel varianten tussenin. In dit recept ...
Jeroen Meus - Rogkroketjes Puttanesca - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rogkroketjes-puttanesca
... en tomatensaus met kappertjes en olijven. Gegarandeerd een succes! - Warm de visfumet op in een steelpan tot het kookpunt. Doe de roggevleugel in een ovenschaal en kruid hem met peper en zout. Leg er ook nog tijm, laurier en steranijs bij. Giet tot slot de visfumet over de roggevleugel. Dek de vis af met aluminiumfolie en gaar hem 25 minuten in een voorverwarmde oven van 160°.Emondeer de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes.Pel een sjalot en een teentje look en snipper ze fijn. Laat wat olie warm worden ...
Hapje met brie, peer & mosterd » Kokerellen Snel, gemakkelijk én lekker!
https://www.kokerellen.be/hapje-met-brie-peer-mosterd/
... Hapje met brie, peer & mosterd. Daarvoor wil je toch NU naar je keuken rennen en ze klaar maken. Toch?! :) Zeker nu de feestdagen stilletjes aan voor de deur staan. Het hoogtepunt van de winter als je het mij vraagt. Vier dat dan met wat lekkere hapjes. Succes gegarandeerd! ...
Roggenvleugel met wittewijnsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/roggenvleugel-met-wittewijnsaus
... parfumeer deze met een sjalot in de pel en 4 takjes tijm. Als de melk kookt, haal je de pot van het vuur en pocheer je hierin de roggevleugel voor een 5 tal minuten. De sjalotjes, de venkel en de takjes tijm aanfruiten in olijfolie. Blussen met de witte wijn, en deze bijna volledig laten verdampen. Voeg dan de visfond en de room toe, ...
Rog met kappertjes en botersaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rog-met-kappertjes-en-botersaus
... Rog met kappertjes en botersaus - roggevleugel lekker puur met botersaus en kappers...heerlijk! Serveer met aardappelpuree of kroketten. - Dep de rogfilets droog met keukenpapier. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout.Verdeel de bloem gelijkmatig over een bord. Haal ...
Rog met appelkappertjes en paprikasaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rog-met-appelkappertjes-en-paprikasaus
... ok en paprikablokjes aan in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes zure room rode wijnazijn tabasco peper en zout toe. Mix fijn.Bak de roggevleugel langs beide kanten goudbruin in flink wat boter. Schud met de pan zo blijft de rog niet aan de pan kleven. Kruid met peper en zout.Verdeel de rog over de borden lepel er paprikasaus bij en bestrooi met de appelkappers. Lepel eventueel nog wat boter uit de pan over de rog voor een extra sappig resultaat. ...
Tuin van groene asperges Régalys in een fris lentejasje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tuin-van-groene-asperges-regalys-in-een-fris-lentejasje
... Tuin van groene asperges Régalys in een fris lentejasje - Begin met de hazelnoten en de noten lichtjes te roosteren in een pan. Laat afkoelen. Reduceer tot poeder (voor de “terreau”) met de houtskool, met behulp van een peterseliesnijder. Snijd de asperges (niet geschild, ...