Resultaten voor scampi diabolique tagliatelle

Scampi diabolique | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-diabolique

... scampi diabolique - Pel de scampi, maar laat een groot stuk van de staart eraan. Kruid de scampi met peper en zout. Verwarm de olie in een braadpan. Als de olie goed warm is, bak je de scampi langs beide zijden gedurende 3 minuten. Cutter de groentjes zeer fijn en voeg ...

Tagliatelle scampi in roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelli-scampi-in-roomsaus

... tagliatelle scampi in roomsaus - Eenvoudig en lekker, scampi in roomsaus! Ideaal als antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?".  Kook water in een kookpot . Doe de tagliatelle erbij en laat de pasta gaarkoken. Ontdooi en pel de scampi’s en kruid met peper en zout. ...

Jeroen Meus - Scampi diabolique met tagliatelle en prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scampi-diabolique-met-tagliatelle-en-prei

... lkaar te mengen. Deze 'preipasta' serveert hij met pittige diaboliquesaus, op basis van tomaten en whiskey, en gebakken scampi's. Soms hoef je het niet ver te zoeken om een topresultaat op tafel te zetten. - Pel de scampi’s en hou de pantsers bij. Hiermee maak je straks de saus. Breng een pot gezouten water aan de kook.Zet een wok op het vuur en laat er een flinke scheut neutrale olie in opwarmen.Pel de ui en de look en snipper ze fijn.Schroei de gepelde sca ...

Scampi diabolique | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/scampi-diabolique

... de prei en wortel in brunoise, voeg op het einde toe aan de saus. Kook de papardelle al dente, giet af en serveer er bij. Bak de scampi’s en voeg gehakte peterselie toe. Ingrediënten ½ ui 1 teentje look 200 ml visfumet geconcasseerde tomaten 1 el tomatenconcentraat 250 ml plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine 1 el sambal oelek ½ glas witte wijn 1 wit van prei 1 wortel suiker 1 bot platte peterselie 2 grote tomaten papardelle voor 4 pers. 6 ongepelde tiger scampi’s plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken & Braden ...

Jeroen Meus - Gegrilde scampi diabolique met rijst en bimi - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-scampi-diabolique-met-rijst-en-bimi

... Gegrilde scampi diabolique met rijst en bimi - Jeroen steekt het populaire gerecht scampi diabolique in een hedendaags jasje. De scampi’s en de broccolini (bimi) gaan de grill op zodat je enkel nog moet focussen op de overheerlijke en pittige diaboliquesaus. Daarin ...

ALDI België - Tagliatelle met scampi's

http://nl.aldi.be/aldi_tagliatelle_met_scampis_577.html

... Ingrediënten 500 g scampi CONDOR® 500 g tagliatelle 170 g champignonschijfjes KING'S CROWN® 130 g gemarineerde tomaten 80 g tapitas 125 g mozzarella olijfolie EL CULTIVADOR® basilicum peper & zout cayennepeper PICANTO® Bereidingswijze Kook de pasta beetgaar ...

Tagliatelle met scampi in een pesto van asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tagliatelle-met-scampi-in-een-pesto-van-asperges

... tagliatelle met scampi in een pesto van asperges - Was en schil (eventueel) de asperges en snijd ze in stukjes. Bewaar 2 asperges rauw voor de afwerking. Kook de asperges gaar en bewaar het kookvocht. Fruit de fijngesnipperde sjalot in olijfolie en voeg de gekookte asperges ...

TAGLIATELLE MET SCAMPI'S IN SAFFRAANSAUS - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/tagliatelle-met-scampis-in-saffraansaus/

... iatelle)– 1 dl light room– paar draadjes saffraan– 25g parmezaan– 1 lookteentje– 80g honingtomaatjes– 1 sjalotje– 5 scampi’s– 1/2 blokje groentenbouillon– salie of peterselie om af te werken Stappenplan:– zet water aan de kook in een pot– kook de pasta tot deze al dente is – giet de pasta af en bewaar ongeveer een kleine soeplepel ...

Scampi diabolique à la Sana met een frisse komkommersalade – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/scampi-diabolique-a-la-sana-met-een-frisse-komkommersalade/

... tot de ajuin glazig is. Giet de ingrediënten in een hoge maatbeker of in de kom van een blender. Houd de pan opzij om straks de scampi’s in te bakken. Verwijder de schil van de paprika’s en mix in de maatbeker of blender met de gestoofde ajuin, knoflook en tomaat. Voeg de aangegeven hoeveelheid olijfolie, enkele blaadjes bladpeterselie en een scheutje (rijst)melk toe. Indien de saus te dik is, voeg nog een scheutje water of (rijst)melk toe. Kruid naar smaak met cayennepeper, Provençaalse kruiden, zwarte peper en zout. Houd warm tot gebruik. Bak de scampi’s in dezelfde pan met olijfolie. Bak ongeveer 1 minuut aan iedere zijde gaar. Voeg de courgetteslierten toe en laat gedurende 2 à 5 minuten meestoven. De courgetteslierten moeten nog knapperig te zijn. Serveer de scampi met courgetteslierten, pittige paprikasaus, komkommersalade en werk af met bladpeterselie. ...

Tagliatelle met scampi en tomatenroomsaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tagliatelle-met-scampi-en-tomatenroomsaus

... tagliatelle met scampi en tomatenroomsaus - Pel de scampi en haal de darmkanalen eruit. Het darmkanaal is het zwarte lijntje boven- en onderaan de scampi. Het heeft een korrelige smaak en is niet lekker. Kook de pasta ‘al dente’. Kijk goed naar de verpakking en laat ...