Resultaten voor stoemp met chinese kool
Chinese kool in de wok met gehakt
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chinese-kool-in-de-wok-met-gehakt
... chinese kool in de wok met gehakt - chinese kool wokken is supergemakkelijk. Enkele minuten op een hoge temperatuur en, hop, klaar om te eten! Deze wok met chinese kool, gehakt en spek is lekker met rijst of noedels. - Pel de uien en knoflookteentjes en snipper ze fijn.Maak ...
Chinese kool met blauwe kaas...
http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/03/chinese-kool-met-blauwe-kaas.html
... chinese kool met blauwe kaas...Ingrediënten (2 porties):1 stuks chinese kool1 gesnipperde ui1 stuk blauwader kaas (roquefort of danish blue)snufje peper en zout naar smaak Bereidingswijze:Verwijder de buitenste lelijke bladeren van de kool en snijd de kool doormidden ...
Stamppotje met Chinese kool - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/stamppotje-chinese-kool
... Stamppotje met chinese kool 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 6 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1 kg gekookte aardappelen 100 ml melk nootmuskaat 500 g chinese kool, in reepjes 2 eetlepels zonnebloemolie ...
Roergebakken kip met Chinese kool - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/roergebakken-kip-chinese-kool
... Roergebakken kip met chinese kool 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtGevogelteOosters Ingrediënten 3 eetlepels roerbakolie 400 g kipfilet, in reepjes 3 teentjes knoflook, in plakjes 1 rode peper, ...
Kabeljauw met tofu en chinese kool | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-tofu-en-chinese-kool
... Kabeljauw met tofu en chinese kool - Kook de stukken aardappelen tot ze bijna gaar zijn en voeg dan de chinese kool toe. Giet alles af en maak er puree van. Voeg de bakboter en de room eraan toe en breng op smaak. Voeg er vervolgens de dragon aan toe. Meng de sojasaus ...
Chinese kool in de wok | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chinese-kool-in-de-wok
... chinese kool in de wok - Snijd de kool in grove stukken en wok deze in arachideolie en een klontje boter. Voeg snel de suiker, sojasaus, het water, de wokbouillon, de azijn en de look eraan toe. Voeg vervolgens de blokjes tofu natuur eraan toe en bak deze kort aan. Serveer ...
Koolsalade van Chinese kool met pastrami - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/koolsalade/koolsalade-chinese-kool-pastrami
... Koolsalade van chinese kool met pastrami 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen VoorgerechtVleesHollands Ingrediënten 3 theelepels mierikswortel 200 ml zure room 1 eetlepel olijfolie ½ chinese kool, zeer fijngesneden ...
Hartige flensjes met Chinese kool
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/230/hartige-flensjes-met-chinese-kool-1
... Hartige flensjes met chinese kool - Anders dan anders - Spoel de kool en snij de bladeren in reepjes. Snij het vet van de ham en snij in fijne reepjes. Snipper de ui fijn. Verwarm de oven voor op 100°C. Meng de ham met de ui en stoof 2 minuten in 3 el olie op ...
Lamsvlees met oestersaus en Chinese kool - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/lamsvlees-oestersaus-chinese-kool
... Lamsvlees met oestersaus en chinese kool 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.7obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters Ingrediënten 2 theelepels peperkorrels, gemalen 450 g lamsvlees, in dunne plakken 1 eetlepel arachideolie 2 ...
Stoemp van witte kool met witte pens en gerookt spek | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoemp-van-witte-kool-met-witte-pens-en-gerookt-spek
... ns en spek. Bak de brochettes in plantaardige boter. Meng de aardappelen, peper, zout en muskaatnoot met de kool. Stamp alles tot stoemp. Voeg wat zure room toe. Maak snel de saus. Haal de brochettes uit de pan en hou ze warm. Giet het vet uit de pan in wat keukenpapier. Doe wat bruine fond in de pan (deglaceren). Voeg er een eetlepel mosterd aan toe en laat inkoken. Serveer de brochettes met de stoemp en wat saus. Ingrediënten peper zout muskaatnoot 1 ajuin 250 gr zure room ½ witte kool 2 teentjes look 600 gr bloemaardappelen 1 el witte wijnazijn boter Alpro B&B bruine fond 4 witte pensen 8 sneden gerookt spek (NULL,5cm dik) 1 el mosterd ...