Resultaten voor suikerwafels libelle
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/suikerwafels-met-kandijsuiker-amber
... suikerwafels met kandijsuiker Amber - suikerwafels met kandijsuiker Amber - Meng de bloem met de maïzena en de suiker. Los de gist op in het water en meng het ei eronder. Meng de vloeistoffen onder de bloem kneed het geheel even door en voeg dan het zout toe gevolgd ...
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/libelle-lekker.html
... libelle Lekker! Vandaag kocht ik het nieuwe kookmagazine van Libelle, dat zeer toepasselijk "Libelle Lekker!" heet. Het ziet er misschien wat minder stijlvol uit dan bijvoorbeeld Foodies of Delicious, maar de recepten zien er lekker uit en de artikels lijken me interessant. ...
Champignons met pesto - Libelle Lekker
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/9/champignons-met-pesto
... Champignons met pesto - Gevulde champignons op Italiaanse wijze ...
Geflambeerde peer met perenijs - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/geflambeerde-peer-perenijs
... ediënten 2 eetlepels suiker 2 zakjes vanillesuiker mespuntje kaneel 2 grote peren, geschild en gehalveerd 8 bolletjes perenijs 4 suikerwafels 2 glaasjes Grand Marnier Bereiden Meng de suikers met de kaneel en wentel de halve peren door het suikermengsel. Leg de peren op vier bordjes, schep op elk bord 2 bolletjes perenijs ernaast en steek een wafeltje in het ijs. Schenk de Grand Marnier over de peren en flambeer de peren. Het ...
Gefrituurde camembert - Libelle Lekker
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/8/gefrituurde-camembert
... Gefrituurde camembert - Heerlijk hapje voor kaasliefhebbers - Verwarm de frituurpan voor op 180°C. Klop de eieren los. Snij de camembert in 12 punten. Wentel ze eerst door het ei en dan door het paneermeel. Snij de vijgen in stukjes en doe ze met het water, de suiker ...
Hobbykok Pluis: Zalmtartaar met avocadomousse
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/zalmtartaar-met-avocadomousse.html
... Zalmtartaar met avocadomousse Ingrediënten: 300 g gerookte zalm, in blokjes 2-3 el fijngesneden bieslook 4-6 el fijngesneden bladpeterselie 2-3 tl olijfolie 1-2 el limoensap 1 tl geraspte limoenschil zout, peper 1 grote rijpe avocado cayennepeper 4 el crème fraîche ...
Hobbykok Pluis: Stamppot rode bietjes met geitenkaas en merguez-worstjes
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/11/stamppot-rode-bietjes-met-geitenkaas-en.html
... Stamppot rode bietjes met geitenkaas en merguez-worstjes Ingrediënten:1-1¼ kg aardappelen, geschild 40 g boter 1-1½ dl hete, volle melk 600-700 g gekookte bietjes, in dunne reepjes 2 el fijngesneden bladpeterselie 125 g verse geitenkaas, verkruimeld zout, peper 6 mer ...
Interview Libelle | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/interview-libelle/
... In de libelle nr. 28 van 1999 stond een interview met Cornette. Het ging over spullen die je meeneemt als je op vakantie gaat. Nu niet dat ouwe nummer opzoeken want de foto die erbij staat is niet de moeite waard, al zat ik er wel een middag voor bij de visagiste. Bovendien ...
http://saskookt.blogspot.be/2015/06/granola-met-kokosolie.html
... Granola met kokosolie Eindelijk heb ik de ideale toepassing gevonden voor de kokosolie die ik van Amanprana mocht uittesten. Ideaal om de olie in zelfgemaakte granola mee te vervangen. Jullie vonden al eerder een recept voor krokante muesli op deze blog, maar deze aangepaste ...
Hobbykok Pluis: Zuurkoolsalade met ananas
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/08/zuurkoolsalade-met-ananas.html
... Zuurkoolsalade met ananas Benodigdheden: 500-600 g zuurkool 300-400 g verse ananas, in smalle stukjes 3 lente-uitjes, in ringen 3 el fijngesneden bladpeterselie 1 el dunne reepjes verse gemberwortel 2-3 el zure room 2-3 el mayonaise 1 el grove mosterd zout, peper 125 g katenspek, ...