Resultaten voor tartaar mayonaise

Steak tartaar met langoustine van Meat & Griet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/steak-tartaar-met-langoustine-van-meat-griet

... Bereiding Snij vlees in reepjes en dan in blokjes, in tartaar dus. Snij sjalot en augurk fijn. Meng tartaar met sjalot, augurk, pezo, mayonaise, tabasco, eigeel, worchestersaus, olijfolie, mosterd. Meng mayonaise met mierikswortelpasta en cayennepeper. Zeven en spuitflesje. ...

Recepten - Gefrituurde pladijsfilets met huisgemaakte tartaar

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gefrituurde_pladijsfilets_met_huisgemaakte_tartaar

... Bereidingswijze Maak als basis voor de tartaar een mayonaise. Roer de mosterd, azijn en het citroensap door de eierdooiers. De mayonaise mag best wel fris zurig smaken omdat hij bij vis wordt geserveerd. Als olie gebruiken we koolzaadolie, dat rijk is aan essentiële ...

Steak tartaar met sojakaviaar en citroenmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/steak-tartaar-met-sojakaviaar-en-citroenmayonaise

... Steak tartaar met sojakaviaar en citroenmayonaise - Giet de soja over de tapiocabolletjes en laat een paar uur opzwellen. Meng de ingrediënten voor de tartaar en kruid af met tabasco, peper en zout. Meng ook de ingrediënten voor de citroenmayonaise. Plaats een dresseerring ...

Tartaar in glaasjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-in-glaasjes

... n een half bosje peterselie 1 sjalot en de kappertjes (of augurkjes) fijn.Meng dit samen met het rundvlees in een kom en breng de tartaar op smaak met de tabasco worcestersaus en citroensap. Kruid de tartaar af met peper en zout.Serveer hem in mooie glaasjes en werk af met de eidooiers van de kwarteleitjes en de appelkappers. ...

Tartaar van zalm met asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-zalm-met-asperges

... lessaus en het water. Pocheer de kwarteleitjes in kokend water met zout en azijn. Serveer de asperges met de picklesmayonaise, de tartaar, het vanille-eigeel en het gepocheerde ei. Versier met bieslook en kervel. Ingrediënten 200 gr verse zalm 4 kwarteleitjes 1 noriblad 8 witte asperges 4 el mayonaise 1 el kappertjes 1 el fijngehakte bieslook 1 eigeel vanille bieslook en kervel 1 el pickles zonder groentjes 2 el room ...

Tartaar van rundsvlees | VTM Koken

https://koken.vtm.be/boxy-boxy/recept/tartaar-van-rundsvlees

... arineert, laat je het spek in een antikleefpan krokant drogen op een zacht vuur. Je snijdt en hakt nu het rundsvlees zelf tot een tartaar. Gebruik een vlijmscherp keukenmes. Eerst snij je het vlees in laagjes, die dan in een reepjes en die dan in stukjes. En onthoud: tartaar hak en snij je, het vlees wordt niet gemalen! Vervolgens meng je de mayonaise met de zaadjesmosterd en de worcestersaus. Daar voeg je de gehakte peterselie, bieslook en ajuin aan toe en een snuifje caye ...

Spierinkjes met tartaar | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spierinkjes-met-tartaar

... Spierinkjes met tartaar - Warm de arachideolie op in een frituurpan tot 180°C. Dep de spierinkjes droog met keukenpapier en draai ze vervolgens door de bloem. Doe de melk in een kom en kruid met peper en zout. Haal de visjes eerst door de melk en daarna opnieuw door ...

Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tartaar-van-rivierkreeftjes-met-kiwi-en-balsamicodressing

... ruid met peper en zout. Zet de ringen op de borden en bekleed de binnenzijde van de ringen met de komkommerbandjes. Vul ze met de tartaar en druk goed aan met een lepel. Verwijder de ringen voorzichtig. Leg er de geraspte radijzen op een mooi hoopje naast. Ingrediënten 300 gr rivierkreeftjes 2 groene kiwi's 1 gele kiwi 1 sjalot 3 el mayonaise 1 el balsamicoazijn 4 mooie, 15 cm lange sneden komkommer (dikte 2mm) 4 grote radijzen materiaal 4 ringen van 5 cm hoog en diameter 8 cm ...

Tartaar van rundvlees met sojacrème

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-van-witblauw-rundvlees-met-zwarte-peper-en-sojacreme

... w rundvlees met zwarte peper en sojacrème - Snijd het Witblauw rundvlees in fijne blokjes. Hak het uitje ragfijn. Breng de tartaar op smaak met olijfolie grof zout zwarte peper worcestersaus tabasco en gesneden dragon. Vul kleine glaasjes op met de tartaar.Snijd de gele paprika in ragfijne sneetjes en kruid met zout en peper. Garneer er de tartaar m ...

Tartaar van tonijn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tartaar-van-tonijn

... beetje limoensap erbij. Voeg de sojasaus, wasabi en mayonnaise toe en roer goed door. snij de koriander fijn en meng hem onder de tartaar. Voeg, naar smaak, nog extra limoensap en/of mayonnaise erbij. werk af met peper en zout en dresseer op het bord. Ingrediënten 1 th lepel sojasaus koriander, versnipperd ½ th lepel wasabi 1 mayonaise enkele druppels limoensap ...