Resultaten voor teppanyaki gerechten met kaas
Côte à l'os op de teppanyaki | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cote-los-op-de-teppanyaki
... Côte à l'os op de teppanyaki - Laat je cote à l'os op kamertemperatuur komen. Verwarm je teppanyaki al op 250°C. Kruid je vlees goed voor je het bakt. Laat je vlees bakken, en laat eerst een kant toeschroeien op 250°C, ongeveer 2 à 3 min. Daarna zet je de temperatuur ...
Zalm en groenten op de teppanyaki | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalm-en-groenten-op-de-tepanyaki
... Zalm en groenten op de teppanyaki - Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. Kruid de zalm langs beide kanten en doe er een beetje bloem over. Pocheer de groentjes kort in kokend water en spoel ze onder koud water. Giet arachideolie op de plaat. Leg de zalm met velkant naar ...
Tortilla met kruidenkaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tortilla-met-kruidenkaas
... ham en gemalen kaas. Leg er een andere tortilla bovenop en druk goed aan. Bak gedurende 3 minuten aan elke kant de tortilla op de teppanyaki of in de pan. Serveer de tortilla in driehoekjes met sla en werk af met olijfolie, balsamico en lookkruiden. Ingrediënten gehakte look gemengde sla PH Lookkruiden 8 schijfjes gekookte ham 200 gr gemalen kaas 1 kruidenkaasje 8 tortilla's boter 4 blokjes diepvriesbladspinazie ...
Dubbele cheeseburger met frietjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/dubbele-cheeseburger-met-frietjes
... reepjes. Bak in boter of grill de burgers. Schik op het laatste moment de plakjes kaas erop. Grill de broodjes in een grillpan of teppanyaki. Maak cocktailsaus met de ketchup en de mayonaise. Nadat de frietjes even gerust hebben, bak je ze verder op 190°. Bouw de hamburger op met het broodje, sla, cocktailsaus, vlees, broodje, mayonaise, vlees, sla, broodje. Serveer op een bord met ...
Gegrilde asperges met rilette van ham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-asperges-met-rilette-van-ham
... en spoel onder ijskoud water. Kruid met peper en zout en smeer in met wat olijfolie. Grill ze vervolgens in de grillpan of op de teppanyaki. Snijd de Ganda Ham fijn, voeg er de geklopte room aan toe en breng op smaak. Serveer de asperges samen met de rilette en besprenkel vervolgens met de basilicumolie en een beetje citroensap. Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas en versier met kleine basilicumblaadjes. Ingrediënten 8 s ...
Lauwe salade Niçoise | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lauwe-salade-nicoise
... e ui in zeer dunne ringen. Maak dunne plakjes van de tonijn, kruid deze flink en bak ze heel kort aan 1 kant op de grill of op de teppanyaki. Maak een vinaigrette van de olijfolie en de balsamicoazijn. Schik de nog warme aardappelen, de boontjes en de ui op de rucola. Kruid het gerecht af en besprenkel het met de vinaigrette. Schik vervolgens de tonijnplakjes erbove ...
Quesadilla met spinazie en chorizo | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/quesadilla-met-spinazie-en-chorizo
... pinazie met de mozzarella, de Emmental en de chorizo. Beleg hiermee de helft van de tortilla. Plooi het geheel dicht en bak op de teppanyaki (of in een pan, zonder vetstof). Ingrediënten 1 teentje knoflook 25 gr spekblokjes mozzarellabolletjes 20 schijfjes chorizo 50 gr spinazie 2 velletjes tortilladeeg boter 100 gr gemalen Ementaler ...
Brochette van witte worst | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brochette-van-witte-worst
... schijfjes van 1,5 cm. Snijd het Breydelspek eveneens in schijfjes van 1,5 cm. Steek ze allebei op brochettestokjes. Bak ze op de teppanyaki of in de pan. Leg ten slotte de reblochon erbovenop en overstrooi met de kruiden. Serveer met de sla en vinaigrette. Ingrediënten 2 witte pensen gemengde sla 4 brochettestokjes 4 bl ...
Romige macaroni met kaas en zongedroogde tomaten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/macaroni/romige-macaroni-kaas-zongedroogde-tomaten
... Romige macaroni met kaas en zongedroogde tomaten 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 5 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 300 g macaroni 25 g zongedroogde tomaten op olie, uitgelekt en grof gehakt 2 eetlepels ...
OREO DESSERTGLAASJE - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/oreo-dessertglaasje/
... OREO DESSERTGLAASJE Ingrediënten: (voor 4-6 dessertjes)– 250g mascarpone– 150g platte kaas– 10 oreokoekjes– 2 eieren– 50g suiker Stappenplan:– mix de eieren en suiker tot een schuimig geheel– meng er de platte kaas en mascarpone onder– meng er 6 verkruimelde ...