Resultaten voor tussenrib
Tussenrib met zongedroogde tomaten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tussenrib-met-zongedroogde-tomaten
... tussenrib met zongedroogde tomaten - Kruid de tussenribstukken met peper en zout. Bak of gril de tussenribstukken naar wens. Leg de champignons met een beetje olie op het vlees en voeg er vervolgens ook de pijnboompitjes en de zongedroogde tomaatjes aan toe. Versier met ...
Recept voor Rundvlees met gekaramelliseerde worteltjes en lente-ui | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/rundvlees-met-gekaramelliseerde-worteltjes-en-lente-ui/
... Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 kg rundvlees (dikke tussenrib of côte à l’os) Toevoegen 1 kg wortelen Toevoegen 2 busseltjes lente-ui Toevoegen 10 cl arachideolie Toevoegen 5 dl bruine fond Toevoegen 1 el xeresazijn ...
Jeroen Meus - Côte à l'os met geconfijte aubergine op de barbecue - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cote-a-los-met-geconfijte-aubergine-op-de-barbecue
... e côte à l’os legt Jeroen zowat het beste dat de koe te bieden heeft op de barbecue. Het vetrandje dat rond het stuk tussenrib met bot zit, geeft extra veel smaak tijdens het grillen. Samen met geconfijte aubergine en kruidige primeuraardappeltjes zet je een eerlijke en smaakvolle grillmaaltijd op tafel. Het enige dat je dan nog nodig ...