Resultaten voor vanillemolentje piet h

Terrine van ganzenlever | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-ganzenlever

... Terrine van ganzenlever - Open de ganzenlever met een gewoon smeermes en ga op zoek naar de nerf. Duw de lever opzij tot heel de nerf bloot ligt. Haal de nerf voorzichtig eruit. Kruid goed langs beide kanten met peper en zout, zout goed want dit trekt in de lever. Strooi nog ...

Karamelsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/karamelsaus

... t. Overstrooi met het PH Vanillemolentje. Ingrediënten 5 el suiker 8 bolletjes vanille-ijs 5 el zuiver water 2½ dl room munt PH vanillemolentje ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen koffie ...

Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker-0

... en. Laat afkoelen. Meng op het laatst 2 1/2de dl geklopte room door het geheel en serveer met bruine suiker en overstrooi met het vanillemolentje. Ingrediënten 200 gr dessertrijst 150 gr suiker 1 l melk 1 vanillestokje 2½ dl room bruine suiker vanillem ...

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/verloren-brood-met-bruine-suiker-en-vanille-ijs

... Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs - Maak de melk lauw. Voeg er de 2 eierdooiers en suiker aan toe en roer het geheel. Week het brood in het eiermengsel en bak het bruin in de boter. Overstrooi met bruine suiker en zet onder de grill. Serveer met een bolletje ijs ...

Panna cotta | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/panna-cotta

... n in warm water. Ga met het mes rond de panna cotta en ontvorm. Besprenkel met wat marsala of amaretto en serveer. Gebruik het PH vanillemolentje voor de afwerking. Ingrediënten 45 gr rietsuiker of kristalsuiker 1 vanillestok marsala 5 dl room met minimum 40% vetgehalte 1 th lepel vanille-extract 3 blaadjes gelatine van 3 gr ...

Sabayon | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/sabayon

... ngrediënten 6 eischaaltjes suiker 6 eigelen 6 eischaaltjes witte wijn (of 3 eischaaltes witte wijn en 3 eischaaltjes marsala) PH vanillemolentje vanilleij ...

Zo maak je rijstpap met bruine suiker | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zo-maak-je-rijstpap-met-bruine-suiker

... en. Laat afkoelen. Meng op het laatst 2 1/2de dl geklopte room door het geheel en serveer met bruine suiker en overstrooi met het vanillemolentje. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op een ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...