Resultaten voor varkens schenkel

Eten varkens slakken?

http://madamezsazsa.blogspot.com/2014/04/eten-varkens-slakken.html

... Eten ...

Jeroen Meus - Dikke erwtensoep met varkensschenkel, spekjes en roggebroodcroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/dikke-erwtensoep-met-varkensschenkel-spekjes-en-roggebroodcroutons

... Dikke erwtensoep met varkensschenkel, spekjes en roggebroodcroutons - Even een versnelling lager schakelen na de feesten en het jaar goed inzetten met een flinke portie vitamines. Dit kan niet beter dan met een grote kom lekkere soep. Erwtensoep of snert is een dikke ...

Rundvleessoep met paddenstoelen en madera - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/rundvleessoep-paddenstoelen-madera

... Rundvleessoep met paddenstoelen en madera 10 personen 0 min voorbereiden 3:40 uur bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen VoorgerechtVleesHollands Ingrediënten 500 g schenkel met been 1 Honig Kruidenbuiltje voor Tomatensoep 1 pakje Honig Deense Rundvleessoep ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... grote stukken en stoof ze mee aan. Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en voeg ze samen met de spliterwten toe.Doe de varkensschenkel, het gerookt spek en de kruiden bij de groenten.Schenk water in de pot tot alles onderstaat, zet er een deksel op en breng de soep aan de kook. Laat minstens twee uur koken op een zacht vuur.Schep de schenkel uit de pot en pluk het vlees van het been. Haal ook het spek, de laurier en de tijm eruit. Snijd het spek in reepjes en mix de soep.Snijd de rookworst in plakjes en doe ze samen met het vlees van de schenkel en het spek weer in de soep. Breng de soep op smaak met peper en zout. ...

Recept voor choucroute met varkenszuurkool en mosterd | njam!

http://www.njam.tv/recepten/choucroute-met-varkenszuurkool-en-mosterd

... bereiden: Voor de varkensbouillon: doe de varkensschenkel in een grote pot en voeg de laurierblaadjes, het venkelzaad en de jeneverbessen toe. Voeg de gesneden groenten toe en overgiet met koud water zodat de varkensschenkel helemaal bedekt is. Zet de pot op het vuur ...

Galicische bonensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/bonensoep/galicische-bonensoep

... Galicische bonensoep 4 personen 0 min voorbereiden 2:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 14 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 200 g gesneden prei 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 runderschenkel 100 g bacon aan één stuk 250 g runderpoelet ...

Kotelet met snijbonen in picklessaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kotelet-met-snijbonen-in-picklessaus

... telletjes aan in boter. Doe bij de boontjes 2 soeplepels pickles en 1/2de dl room en kruid af met peper en zout . Ingrediënten 4 varkens- of kalfskoteletten ½ kg aardappelen 750 gr snijbonen 1 ui bakboter ½ dl room 2 el pickle ...

Aardappel-ajuinsoep

http://www.omasrecepten.com/recepten/Soepen/Aardappel-ajuinsoep.html

... class="recipe">Aardappel-ajuinsoep Dit is een lekkere en goedkope soep.Ingrediënten :7 aardappelen4 grote ajuinen1 rode ajuin2 eetlepels tijm boter zout en peper kipkruiden3 teentjes look1 glaasje witte wijn2 bouillonblokjes (runds)1 schenkel of ander soepvlees50 g geraspte ...

Franse venkel met spekjes en tijm | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/franse-venkel-met-spekjes-en-tijm/

... valt nog niet mee. In een menu lukt het wel, maar à la carte? En nu komt er weer een negatieve associatie door de Mexicaanse varkensgriep. Eigenlijk wou ik het niet over varkens hebben, maar over groente. Lente is groentetijd, wou ik zeggen. Om daarna een beetje klagerig te doen over dat we dan altijd bij asperges uitkomen, en raapsteeltjes, en rabarber. Want de echte groentetijd is de zomer; het voorjaar is de verlangen-naar-groentetijd. En vervolgens wou ik dan iets aardigs zeggen over mijn Zuid-Franse venkelpot, want venkelknollen zijn er nu en de rest van het jaar wél; ’s zomers uit Limburg, de rest van het jaar uit de landen rond de Middellandse Zee. Een fant ...

Recept karbonaadjes met Thaise dressingOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/tropische-karbonaadjes/

... Zo smaakte varken ook door de eeuwen heen, tot de welvarende westerlingen na de jaren vijftig vet werden en daarom het vet van varkens afwezen. Daarbij bleken varkens goedkoop te fokken, wat het imago bepaald niet hielp. Goedkoop is ordinair. Nog altijd zijn er anderszins welbehersende mensen die denken dat je van varkensvlees Dingen krijgt. Puistjes, dichtslibbende aderen, kromme benen. Ik heb horen fluisteren dat je ervan van Frans Bauer gaat houden. Dat is allemaal niet waar. Maar ondertussen zitten we met suf vlees van magere varkens die in don ...