Resultaten voor warme sauzen

Bechamelsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/bechamelsaus

... e melk toe tot het mengsel kookt en indikt. Roer de nootmuskaat door de saus.(Als de bechamelsaus te dik is, klopt u er tot 60 ml warme melk door om de gewenste consistentie te bereiken.) KookboekHet recept 'Bechamelsaus' is afkomstig uit het kookboek... sauzen & dressingsdiverse auteursEen goede saus of dressing maakt uw gerecht helemaal af. Van de bekende klassieke sauzen tot de heerlijkste dressings die u serveert bij salades: alle mogelijke saus... lees verder© De Lantaarn. ...

Knoflookmayonaise (aioli) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/mayonaise/knoflookmayonaise-aioli

... Knoflookmayonaise (aioli) 250 ml mayonaise 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 4 teentjes knoflook, in vieren 2 theelepels citroensap 250 ml mayonaise Bereiden Stamp de knoflook ...

Zalmlasagne

https://www.prinsessenboontjes.be/post/zalmlasagne

... Z, L, T, L, SK. Wij hadden 2 lagen zalm.Wij eindigen met spinazie kaassaus.Bestrooi royaal met gemalen kaas. Zet 20 minuten in de warme oven op 180°C.Laat de laatste minuten grillen voor een korstje.Smakelijk Stap voor stap foto'skaassaus Pompoentomatensaus Tips: Je kan nog garnaaltjes mee op de tomatenpompoensaus strooien.Je kan ook verse spinazie slinken met een sjalotje en look, maar dan heb je meer afwas.Je kan de schotel gerust op voorhand maken en de schotel afbakken voor de maaltijd. Of bak ze 10 minuten af en nadien nog 15 minuten opwarmen op 180’. Zet ze wel altijd al een uur op voorhand uit de koelkast.Bereidingstijd:Als je wat voorbereid bent, dan maak je deze 2 sauzen al op voorhand. Dan is de lasagne echt op 10 minuten opgebouwd en zonder de veel afwas in de oven. ...

Cambridge recepten: Dipsauzen en dressings...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/06/dipsauzen-en-dressings.html

... Dipsauzen en dressings... - Maak een salade smakelijk met limoensap en kruiden. - Een lekkere dressing van sinaasappelsap, honing en limoen voor over de salade. - Maak een lekkere lunch door wat van een dipsaus samen met wat stukjes tomaat en paprika door een schaaltje ...

Mayonaise - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/mayonaise/mayonaise

... Mayonaise 250 ml mayonaise 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 10 waarderingen sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 2 eidooiers ¾ theelepel mosterdpoeder 240 ml lichte olijfolie 1 eetlepel witte azijn Bereiden Meng de eidooiers, ...

Rouille - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/rouille

... Rouille 250 ml rouille 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 10 waarderingen sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 1 middelgrote rode paprika 70 g droog broodkruim 1 vers rood Thais chilipepertje, fijngehakt 1 teentje knoflook, in ...

Recept voor Gebakken banaan en chocoladepanna cotta met pinda en boterkaramel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-banaan-en-chocoladepanna-cotta-met-pinda-en-boterkaramel/

... room aan toe en tenslotte de Solo. Opgelet, de karamelsaus moet daarvoor nog warm zijn, maar niet kokend.Neem de helft van de nog warme saus en meng hier de chocolade bij. Laat beide sauzen afkoelen. Vorm de chocolade met behulp van twee eetlepels tot quenelles en rol telkens 1 quenelle door de banaan-pindamengeling.Bak de bananen goudbruin in een antiaanbakpan in een weinig Solo.Schik ze op de borden en verdeel er de quenelles van panna cotta over.Maak een mooie tekening met de twee verschillende sauzen en werk eventueel het bord mooi af met gefruite spaghettisliertjes. Geniet van Gebakken banaan en chocoladepanna cotta met pinda en boterkaramel ...

Sas Kookt!: Vleesjus

http://saskookt.blogspot.be/2010/12/vleesjus.html

... Vleesjus Sauzen, daar ben ik niet goed in. Meestal serveer ik vlees dan ook gewoon gebakken, zonder saus. Maar af en toe heb je toch eens zin een een lekker sausje voor erbij. Gisteren heb ik iets uitgeprobeerd met rundsfond en het viel in de smaak. We hadden strui ...

Recepten - Visfondue met 3 sauzen en een salade met Oud Brugge

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Visfondue_met_3_sauzen_en_een_salade_met_Oud_Brugge

... Bereidingswijze Paneer de st.-jacobsvrucht en kruid de langoustines. Wentel de roggewangetjes in de sesamzaadjes. Haal de inktvis door gekruide melk, wentel in bloem en laat op voorhand tot de helft fruiten. Versnijd de staartvis en rol op in Gandaham.Voor de sauzen ...

Pastasaus: alla bolognese - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/pastasaus/pastasaus-alla-bolognese

... Pastasaus: alla bolognese 2 liter saus 0 min voorbereiden 2:20 uur bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 10 waarderingen sauzen / dipsVleesItaliaans Ingrediënten 2 theelepels olijfolie 200 g pancetta, fijngesneden 1 middelgrote ui, fijngesnipperd 1 kleine wortel, ...