Resultaten voor welke saus bij gestoomde zalm
Gekonfijte gestoomde zalm met olijfolie en vanille | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gekonfijte-gestoomde-zalm-met-olijfolie-en-vanille
... Gekonfijte gestoomde zalm met olijfolie en vanille - Leg de zalm samen met de steranijs, de peperbolletjes en de schil van de limoen in een schaal en zet dit onder in olijfolie, dek af met aluminiumfolie. Stoom gedurende 5 minuten op 70°. Snijd de prei fijn en stoof ...
Oosterse gestoomde zalm - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/oosterse-gestoomde-zalm
... Oosterse gestoomde zalm 2 personen 5 min voorbereiden 10 min bereiden 30 min wachten waardering7.0obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisOosters Ingrediënten 2 eetlepels dunne, zoute sojasaus ( kikoman superior light soy) 1 theelepel sesamolie 2 zalmmoten à 125 g 1 ...
Zalm met wokgroenten en krielaardappelen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zalm-op-een-bedje-van-wokgroenten-en-krielaardappelen
... zalm op een bedje van wokgroenten en krielaardappelen - Wil je indruk maken op je gasten met een lekker culinair gerecht? Maak dan zeker deze gestoomde zalm met wokgroenten en aardappelen. Dit gerecht is niet alleen een smaakbom, het ziet er ook nog eens spectaculair ...
Gekarameliseerde zalm | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/gekarameliseerde-zalm
... Gekarameliseerde zalm - Verhit de olie in een grote braadpan op een hoog vuur. Bak de zalm in twee keer en laat telkens een paar minuten in de pan tot hij lichtbruin is. Draai om en laat de andere kant 1 minuut bakken. Haal dan uit de pan. Zet het vuur op middelmatige ...
Zalm met tomaat | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-tomaat
... zalm met tomaat - Doe olie in een pan en bak de ui en de sjalot goudgeel aan. Voeg de tomaat, de rode paprika, de fijngemalen gember, de vissaus, de sojasaus en het zout eraan toe en laat even sudderen. Voeg er vervolgens 6 lepels water aan toe, breng aan de kook en ...
Gestoomde Thaise vis en paksoi - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/gestoomde-thaise-vis-en-paksoi/
... gestoomde Thaise vis en paksoi Dit gerecht met gestoomde zalm en paksoi is een van de lekkerste dingen die we de afgelopen tijd aten. En... het is ook nog eens supersimpel. In 20 minuten staat het op tafel, waarvan het 15 minuten in de oven staat en je er dus effectief ...
Gestoomde prei met zoetzure saus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-prei-met-zoetzure-saus
... gestoomde prei met zoetzure saus - Stoom de prei gaar, 5 minuten op 105°C. Bak hem even aan in de pan voor de kleur in wat boter. Verwarm de honing, doe er salsakruiden bij en meng er ook de balsamico door, roer goed en laat alles smelten. Zet de pot van het vuur en ...
Welke wijn waarbij? | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/welke-wijn-waarbij/
... welke wijn waarbij? Onder de titel welke wijn waarbij bracht Hubrecht Duijker een jaar of twaalf geleden een handig boekje uit. Dit voorjaar kwam er een heruitgave, opnieuw van Inmerc. Mooi. Maar voor de Volkskrant ontwikkelde ik een net zo handig programma om ...
Gestoomde groenten met zure roomdressing en Schotse wilde zalm | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gestoomde-groenten-met-zure-roomdressing-en-schotse-wilde-zalm
... gestoomde groenten met zure roomdressing en Schotse wilde zalm - Snij de zalmfilets in fijne reepjes. Verwijder de bruine stukjes en zorg ervoor dat enkel de mooie, roze stukken overblijven. Kuis de boontjes. Snij roosjes uit de broccoli en portioneer ze zo dat ze even ...
Poké bowl met zalm » Kokerellen Snel, gezond en gemakkelijk
https://www.kokerellen.be/poke-bowl-met-zalm/
... heerlijk van smaak. Ik mix graag allerlei groenten en fruit zodat je de een variëteit krijgt aan texturen. Poké bowl met zalm: welke zalm en welke groenten? Toen ik in mijn stories liet zien hoe ik deze poké bowl met zalm klaarmaakte, kreeg ik veel vragen over de zalm. Dat is namelijk een gewone verse zalmfilet van de visboer of uit de supermarkt. Het concept van de poké bowl komt uit Hawai, waar poke in plakken snijden betekend. De poke is een gerecht waarbij verse, maar rauwe vis fijngesneden wordt. Heb je het niet zo voor rauwe zalm, of ben je het niet gewend om het zelf klaar te maken? Dan kan je ook voor gerookte zalm gaan als alternatief of zelfs je zalm even bakken nadat je hem gemarineerd hebt. Wat de groenten betreft, kan je bij deze poké bowl volledig je eigen zin doen. Ik kies voor mijn favoriete smaak-, t ...