Resultaten voor wortel mousseline

Rog met kappertjes mousseline (zonder ei) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rog-met-kappertjes-mousseline-zonder-ei

... Rog met kappertjes mousseline (zonder ei) - Stoom de rogvleugels gaar, 3 minuten op 90 graden of kook ze gaar in water met PH groentenbouillon. Kook azijn op met de wijn en de room, doe er wat groentenbouillon in, voeg de kurkuma toe en laat binden. Een weinig maïszetmeel ...

Papillot van venkel met zeebarbeel en mousseline van cava | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/papillot-van-venkel-met-zeebarbeel-en-mousseline-van-cava

... Papillot van venkel met zeebarbeel en mousseline van cava - Snipper de venkel fijn en halveer de kerstomaten. Doe ze in een slakom. Voeg er ook de fijngehakte dragon blaadjes bij en kruid het geheel met peper en zout. Plooi en papillot van aluminium folie en vul ze met ...

Allumettes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/allumettes

... Allumettes - Verwarm de oven voor op 180°C en rol het bladerdeeg uit tot een dikte van 4 mm. Zeef de poedersuiker in een grote kom en voeg het eiwit toe. Meng met een elektrische klopper om het glazuur te maken. Als het glazuur stevig wordt, voeg je het citroensap toe. ...

Groentenbrochette met mousseline | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groentenbrochette-met-mousseline

... Groentenbrochette met mousseline - Snijd de groenten in stukken van 2 cm op 2 cm. Prik ze vervolgens op een spies. Kruid ze en smeer ze in met een beetje olijfolie en de pomodorikruiden. Schik ze op de grill. Klop de eigelen met water en azijn tot een vaste schuimige ...

Asperges met gepocheerd ei en mousseline saus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-mousseline-saus

... Asperges met gepocheerd ei en mousseline saus - Breek het ei in een apart potje. Breng water tot aan het kookpunt en laat het ei voorzichtig in dit water glijden. Spatel het eiwit rond de dooier met de hulp van een schuimspaan. Laat het ei zo'n 2 - 3 minuten pocheren. ...

Toast met gepocheerd ei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-met-gepocheerd-ei

... Toast met gepocheerd ei - Toast de sneden brood. Stoof de spinazie aan in boter en look. Kruid met peper en zout. Pocheer de eieren in draaiend water. Klop het eigeel met frambozenazijn en zuiver water op een vuurtje tot ze stevig in schuim zijn. Werk de mousseline op ...

Asperges met zalm en garnaalmousseline | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-zalm-en-garnaalmousseline

... Asperges met zalm en garnaalmousseline - Schil de asperges met een dunschiller en stoom ze gaar (2 minuten op 120 graden of koken in de pot). Klop de eierdooiers op een licht vuurtje op met de witte wijn en de azijn. Haal ze van het vuur en werk ze verder op met de gesmolten ...

Kalfslende met mousseline, citroen, wortel en gribichesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/kalfslende-met-mousseline-citroen-wortel-en-gribichesaus

... Kalfslende met mousseline, citroen, wortel en gribichesaus - Verhit een klontje boter in een pan, kruid de kalfslende met peper, zout en schroei het vlees dicht. Leg het in een ovenschaal en zet het 15 minuten in de voorverwarmde oven van 180°. Neem het uit de oven, ...

Aïoli mousseline met kreeftensneden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/taste/recept/aioli-mousseline-met-kreeftensneden

... Aïoli mousseline met kreeftensneden - Kook de aardappelen gaar in melk met look en saffraan. Pureer en werk op met olijfolie en een th lepel mosterd. Stoom de kreeften ongeveer 5 minuten. Schil de asperges, en verwijder het harde, onderste gedeelte en snij in 3. Kook ...

Recept voor gepocheerde tarbot met mousselinesaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gepocheerde-tarbot-met-mousselinesaus

... epten van Johan Segers: klik hier) Ingrediënten voor 4 personen 2 moten tarbot (ca. 400g) voor de court-bouillon: 1/2 wortel in stukjes 1/3 selder in stukjes 1/2 ui in stukjes 1 bouquet garni (tijm-laurier-peterselie) 1 snuifje zeezout voor de mousseline saus: 250 gongezouten boter 4-5 eidooiers 1 snuifje cayenne peper 1 snuifje zeezout ...