Resultaten voor zalm met groene asperge en prei in safraansaus
Quiche met gerookte zalm en prei | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/quiche-met-gerookte-zalm-en-prei
... Quiche met gerookte zalm en prei - Snij de prei in ringetjes. Stoof de prei met look en. Snij de zalm in blokjes. Meng de eieren met het eigeel, melk en room. Beleg een vorm met het deeg en vul die op met de prei, zalm en peterselie en giet er de quiche over. Bak op ...
Tagliatelle met groene asperges, zalm en ei - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/tagliatelle-asperges-zalm/
... Tagliatelle met groene asperges, zalm en ei Aspergeseizoen. Je kunt er bijna niet omheen. Of je nou fan bent van witte of groene asperges, er is keuze genoeg qua recepten en er zit altijd wel een recept bij wat je lekker vindt! De groene asperges zijn stevig en nootachtig, ...
Groene asperge en zeebaars | VTM Koken
https://koken.vtm.be/coupe-soleil/recept/groene-asperge-en-zeebaars
... groene asperge en zeebaars - Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ze daarna in een grillpan. Kook ondertussen ook de kopjes gaar. Snij de zeebaars in 2, kruid met peper en zout en grill kort krokant in ...
Zalm en groenten op de teppanyaki | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalm-en-groenten-op-de-tepanyaki
... zalm en groenten op de teppanyaki - Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. Kruid de zalm langs beide kanten en doe er een beetje bloem over. Pocheer de groentjes kort in kokend water en spoel ze onder koud water. Giet arachideolie op de plaat. Leg de zalm met velkant ...
Prei met zalm en kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/prei-met-zalm-en-kappertjesvinaigrette
... prei met zalm en kappertjesvinaigrette - Was de prei en snijd hem in stukken van 6 cm. Stoom of kook de prei gaar. Snijd de zalm in repen van 1 cm dikte. Verwarm de oven op 200°C . Mix de mayonaise, water, kappertjes, vocht van de kappertjes, olie, peterselie en de ...
Aspergesoep van groene asperges - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/aspergesoep/aspergesoep-groene-asperges
... erechtVegetarischHollands Ingrediënten 200 g groene asperges, afsnijdsels of hele asperges 400 ml slagroom kleingesneden stukjes zalm of oesters, 1 groene asperge, geschild in linten, naar keuze Bereiden Kook de asperges in 300 ml water tot ze gaar zijn. Haal met een schuimspaan de asperges uit het vocht. Roer de slagroom door het vocht en laat het geheel kort doorkoken.Pureer de asperges i ...
Gestoofde prei met kaassaus en zalm | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoofde-prei-met-kaassaus-en-zalm
... Gestoofde prei met kaassaus en zalm - Snijd de prei fijn. Smelt wat boter in een pan op een middelmatig vuurtje. Doe de prei in de schuimende boter en stoof even aan. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de melk toe, een lepel groentenbouillon en laat even inkoken. ...
Blub De Vis: zalm, prei en puree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/blub-de-vis-zalm-prei-en-puree
... Blub De Vis: zalm, prei en puree - De 6-jarige Noah De Kesel uit Aalter lust graag een stukje vis. Dit is zijn creatie! Schil de aardappelen. Kook of stoom ze gaar. Pureer met melk, nootmuskaat en margarine. Kruid met peper en zout. Maak de prei schoon, snij in stukken ...
Zalm gevuld met prei | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-gevuld-met-prei
... Neem een andere pan, snijd het spek fijn en stoof het aan in boter, voeg de spinazie toe, de room en een beetje sojasaus. Leg de zalm voor je, doe er de prei in en rol op in plastiekfolie. Stoom gedurende 1 minuut op 70 graden. Schik de spinazie op een bord en leg de zalmrol erop. Ingrediënten 600 gr carpaccio van verse zalm 500 gr spinazie 100 gr gerookt spek 2 stronken prei 100 gr ro ...
Gravad Lax - gemarineerde zalm | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gravad-lax-gemarineerde-zalm
... Gravad Lax - gemarineerde zalm - Cutter het zout met de peper, koriander en suiker. Hak de groene kruiden fijn. Bedek de zalm eerst met de groene kruiden en dan met het zoutmengsel. Laat 10 uur rusten in de koelkast. Spoel de zalm af en dep lichtjes droog. Snijd de ...