Resultaten voor zalmforel jeroen meus

Zalmforel recept - Zalmforel met kappertjessaus - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/forel/zalmforel-kappertjessaus

... ersonen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 zalmforelfilets 2 eetlepels bloem 25 g boter of margarine 125 ml zure room 1 eetlepel mayonaise 1 theelepel (dragon)mosterd 1 sjalotje, gesnipperd 2 eetlepels kappertjes 3 takjes ...

Paté van zalmforel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/pate-zalmforel

... Paté van zalmforel 10 personen 15 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 1 uur wachten waardering7.3obv 7 waarderingen VoorgerechtVisHollands bevat per portie223 kcal 17 g eiwit 24 g vet 6 g koolhydraten Ingrediënten 1 kleine ui, gesnipperd 20 g boter 750 g zalmforel 90 ...

Zalmforel met appel

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/228/zalmforel-met-appel

... zalmforel met appel - Heerlijk, die friszure smaak van de appel in combinatie met de zachte smaak van de zalm - Snipper de sjalotjes fijn. Snij de appel in fijne plakjes. Verwarm de oven op 150°C. Vermeng 2 el olijfolie met de tijm, een snuifje peper en zout. Bestrijk ...

Zalmforel met peterselie-mayonaise en cocktailsaus

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/63/zalmforel-met-peterselie-mayonaise-en-cocktailsaus

... zalmforel met peterselie-mayonaise en cocktailsaus - Een gezonde en lichte maaltijd - 2 panklare zalmforellen van 800 à 900 g , 1 citroen, 0,5 theelepel peperbolletjes. 1 ei, 1 tl mosterd, 1 kl azijn, 1 kl citroensap, 6 dl slaolie, 1 bosje bladpeterselie, 1 el ...

Gestoomde zalmforel met gevulde paddenstoelen en gekonfijte tomaatjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gestoomde-zalmforel-met-gevulde-paddenstoelen-en-gekonfijte-tomaatjes

... Gestoomde zalmforel met gevulde paddenstoelen en gekonfijte tomaatjes - Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een ovenplaat klaar en twee grote stukken zilverpapier. Doe op het zilverpapier een scheutje olijfolie en leg daarop de zalmforellen. Kruid met peper en doe een takje ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Vislasagne met spinazie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vislasagne-met-spinazie

... erheerlijke variatie op de klassieke Italiaanse lasagne: vislasagne. Lasagnevellen en verse plakjes schelvis en zalmforel vormen de basis. Daarnaast maakt jeroen op basis van garnalenmelk een smeuïge kaassaus. En welke andere groente dan spinazie past er beter bij vis?& ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...