Resultaten voor zalmtartaar verse en gerookte zalm

Hobbykok Pluis: Zalmtartaar met rucolaolie

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/01/zalmtartaar-met-rucolaolie.html

... nne partjes en pers de rest van de vrucht uit. Meng de zalm met het citroensap, de crème fraîche en 3/4 van de bieslook. Dek de zalmtartaar af en bewaar tot gebruik in de koelkast.Bereiden: Breng de rucolaolie op smaak met zout. Zet de ringvorm op een bord en vul met 1/8 van de zalmtartaar; druk goed aan met de achterkant van een lepel. Verwijder de ringvorm en druppel de rucolaolie over de zalmtartaar. Leg er een partje citroen op en bestrooi met bieslook. Maak op deze manier alle borden op.Bron:AH Geplaatst door Pluis op 1/22/2012 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vis, voorgerechten ...

Zalmtartaar op toast - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-toast

... p, de mierikswortel, de kappertjes en het bieslook. Voeg de zalm en ui toe en schep het geheel voorzichtig door elkaar.Verdeel de zalmtartaar over de toastjes. Leg bovenop een toefje crème fraîche en een takje dille. Serveer de zalmtartaar koud. TipDe ingrediënten voor de tartaar kunt u tot 3 uur van tevoren snijden. Bewaar ze afzonderlijk in de koelkast. KookboekHet recept 'Zalmtartaar op toast' is afkomstig uit het kookboek... Zalmdiverse auteursVrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak... lees verder© De Lantaarn. ...

Zalmtartaar van verse zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-verse-zalm

... de citroenrasp, crème fraîche en mierikswortel door elkaar en breng de saus op smaak met zout en peper. Schep de saus om de zalmtartaar en garneer met peperkorrels en bieslook. WijntipDit gerecht gaat goed samen met een licht type Chardonnay. KookboekHet recept 'Zalmtartaar van verse zalm' is afkomstig uit het kookboek... Spiekboekje wijnHubrecht Duijker'Spiekboekje Wijn' helpt je om lekkere wijnen uit te kiezen op hun druif. Zo'n twee dozijn veelvoorkomende druiven komen aan de orde. Hubrecht Duijker geeft op... lees verder© Inmerc. ...

Zalmtartaar met dille en zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalmtartaar/zalmtartaar-dille-zeewier

... olijfolie, het limoensap en wat zout en peper door.Dek de kom af en laat de zalm 15 minuten marineren in de koelkast. Serveer de zalmtartaar met geroosterd brood. KookboekHet recept 'Zalmtartaar met dille en zeewier' is afkomstig uit het kookboek... Het unieke zeewier k ...

Hobbykok Pluis: Zalmtartaar met avocadomousse

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/01/zalmtartaar-met-avocadomousse.html

... l peterselie, zout, cayennepeper en limoensap. Maak met behulp van een ring (steker) 4 cirkels van de avocadomousse met daarop de zalmtartaar. Klop de crème fraîche los met wat zout, peper, ½ tl limoenrasp en mierikswortel en druppel de dressing om de cirkels. Bron: Libelle Geplaatst door Pluis op 1/31/2011 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vis, voorgerechten ...

Kroepoek met zalmtartaar

https://www.prinsessenboontjes.be/post/kroepoek-met-zalmtartaar

... Kroepoek met zalmtartaar Weer een super lekker hapje, en dat zonder te koken. Een favoriet voor velen, en je kan bij de tips meerdere serveertips zien.Ingrediënten:Bereidingswijze:Maak een sausje met 1 volle el zure room, 1 kl mosterd, 2 el citroen , 2 el soyasaus, 1 zeer ...

Zalmtartaar met frisse dressing en peterselie-olie | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/zalmtartaar-met-frisse-dressing-en-peterselie-olie

... itolie. Doe dit mengsel in een fijne zeef en laat uitlekken. Breng op smaak met wat sushiazijn, olijfolie, peper en zout. voor de zalmtartaar Snij de moot verse zalm in blokjes, zorg ervoor dat je de velkant (de grijze kant) mooi wegsnijd. Snij de radijsjes in kleine blokjes ( brunoise). Snij het lenteuitje in fijne ringen. Maak de zalmtartaar aan met olijfolie en sushiazijn. Let er op dat je de zalm eerst aanmaakt met de olie en d ...

Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-gerookte-zalm

... Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm - Lekker hoeft niet moeilijk te zijn. Asperges bijvoorbeeld...een gepocheerd ei, wat verse kruiden en gerookte zalm. Super! Schil de asperges en snijd ze in schijfjes 1,5 cm dik. Stoof de asperges zachtjes aan in een pan met boter, ...

Recept voor Blinde vink van zalm met boterraapjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/blinde-vink-van-zalm-met-boterraapjes/

... en hak deze zo fijn mogelijk met het mes (niet in de cutter!).Was en droog de peterselie, pluk de peterselie en hak fijn.Meng de zalmtartaar met de peterselie, kruid met peper en een klein snuifje zout.Leg de plakjes gerookte zalm open op 4 vellen plasticfolie. Verdeel de zalmtartaar over de gerookte zalm en rol deze stevig op zodat je dezelfde vorm bekomt als een blinde vink of vogel zonder kop. Draai de zijkanten van de plasticfolie stevig aan en vouw ze naar onder toe. Schik de rolletjes op een bord en zet ze minimum 20 minuten in de koeling.Schil de raapjes en snijd ze in partjes. Kook de raapjes gaar in kokend, gezouten water met de kerrie. Giet af en laat de raapjes uitstomen.Stoom de blinde vinken gaar in ofwel een stomer op 100°C gedurende 6 à 7 minuten, of in een kookpan met een stoommandje: 8 minuten.Laat d ...

Zalmtartaar met tempura van bieslook

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/168/zalmtartaar-met-tempura-van-bieslook

... en beetje zout . Bak de staafjes ciabatta in hete olijfolie aan beide kanten bruin. Laat ze afkoelen op keukenpapier . Verdeel de zalmtartaar over de borden. Haal de sprieten bieslook door het tempuradeeg en bak ze in frituurolie van 180°C tot het deeg krokant is . Leg de bieslooktempura op de zalmtartaar en serveer met stukjes gebakken ciabatta. ...