Resultaten voor barbecue met porchetta dagelijkse kost

Jeroen Meus - Porchetta op de barbecue met geroosterde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/porchetta-op-de-barbecue-met-geroosterde-groenten

... porchetta op de barbecue met geroosterde groenten - In de winter stookt Jeroen graag een vuurtje om er een fantastisch stuk geroosterd varkensvlees op klaar te maken. Haal de barbecue maar van stal! - 0. Vraag aan de slager om het buikspek open te snijden tot één grote ...

Recept voor omelet met porchetta en truffel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/omelet-met-porchetta-en-truffel

... bereiden: maak de omelet: Verhit een anti-aanbakpan. Klop met een vork de eieren luchtig en breng op smaak met zout en peper. Giet de eieren in de hete pan. Laat ca. 2 minuten bakken op een niet te hoog vuur (de omelet mag niet aanbranden). Draai de omelet om en bak ...

Jeroen Meus - Varkensvlees op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensvlees-op-de-barbecue

... Varkensvlees op de barbecue - We bezoeken de zaak van slager Jurgen in Sint-Niklaas. Hij is een grote fan van varkensvlees omdat er zoveel manier zijn om het te bereiden. Geef Jurgen een grill en een pak houtskool, en dan gaat hij helemaal los.Barbecue is een passie van ...

Jeroen Meus - 'Glazed chicken' op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/glazed-chicken-op-de-barbecue

... 'Glazed chicken' op de barbecue - De trend van een kip te garen op een blik komt uit de Verenigde Staten overgewaaid. Jeroen gebruikt whisky in plaats van bier en wrijft de buitenkant in met een pittig glazuur. - De kip Verwarm de barbecue voor tot ...

Kip met venkel – pollo in porchetta | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/kip-met-venkel-pollo-in-porchetta/

... iet te hoog vuur, onder een deksel. Voeg een drup witte wijn toe als het te hard gaat. In een half uur is de kip klaar. Slimme barbecuers leggen hem daarna voor de ogen van het applaudiserend publiek nog eens boven de hete houtskool. Vergeet dan niet stiekem in de keuken het bezwerend lekkere bakvet op te deppen met brood. De beloning voor raarheid. Kip met venkel Voor 4 personen 2 plakken Parmaham 2 eetlepels venkelzaad je beste olijfolie 600 gram bouten van een degelijke kip beetje witte wijn ...

Jeroen Meus - Sardines op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sardines-op-de-barbecue

... Sardines op de barbecue - Sardines zijn ideaal om te grillen op de barbecue, en bovendien erg budgetvriendelijk. Zet het tuinhek maar al open, want wedden dat je buren toevallig eens langskomen zodra je de gemarineerde visjes op de barbecue gelegd hebt? Zeker met een paar ...

Jeroen Meus - Gelakte spiering op de barbecue met aardappelsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gelakte-spiering-op-de-barbecue-met-aardappelsalade

... Gelakte spiering op de barbecue met aardappelsalade - In dit recept gebruikt Jeroen een heel budgetvriendelijk stuk varkensvlees voor een volwaardige grillmaaltijd. Het is wel belangrijk dat je het vlees op voorhand een nachtje laat marineren. Dat zorgt ervoor dat het ...

Jeroen Meus - Gemarineerde rosbief op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gemarineerde-rosbief-op-de-barbecue

... Gemarineerde rosbief op de barbecue - Bij een zonnige lentewandeling hoort gewoon de geur van barbecue die komt aanwaaien. Groot gelijk hebben die barbecueënde mensen, want niets is zo gezellig als samenkruipen rond een stukje garend vlees. Jeroen is niet zo’n fan ...

Jeroen Meus - Polenta op de barbecue met caponata - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polenta-op-de-barbecue-met-caponata

... Polenta op de barbecue met caponata - Wie veggie wil grillen krijgt er een imaginair reisje naar Zuid-Italië zomaar bovenop. De gegrilde driehoekjes malse koek van polenta, zuiderse olijven en karaktervolle Parmezaanse kaas smaken het lekkerst met een Siciliaanse caponata, ...

Jeroen Meus - Zeebaars op de barbecue met couscous en venkel-ansjovissalsa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebaars-op-de-barbecue-met-couscous-en-venkel-ansjovissalsa

... Zeebaars op de barbecue met couscous en venkel-ansjovissalsa - Zodra de zon zich laat zien, haalt de Vlaming z’n barbecue boven. Voor Jeroen is dat het sein om zijn lievelingsvisje op het droge te halen en op de rooster te leggen. Zeebaars heeft maar weinig tijd ...