Resultaten voor caramel nootjes
Flan caramel van kokos en koffie | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flan-caramel-van-kokos-en-koffie
... Flan caramel van kokos en koffie - Suiker en koffie tot een caramel laten worden. De caramel uitstorten in soufflépotje en laten stollen. De kokosmelk, gewone melk, suiker, eieren, dooiers, batida samen mengen en op de caramel gieten. Stomen op 100°C gedurende 16-18 ...
Speculaasbuche, caramel en sinaasappel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/speculaasbuche-caramel-en-sinaasappel
... Speculaasbuche, caramel en sinaasappel - Speculaas grof breken. Room opkloppen, niet al te vast. Volle eieren en dooiers en suiker opkloppen tot het mengsel mooi luchtig is. Speculaas mengen met de room, geklopte eitjes ondermengen, voorzichtig. In cakevorm gieten en ...
Lolly met cuberdons, chocolade en nootjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lolly-met-cuberdons-chocolade-en-nootjes
... Lolly met cuberdons, chocolade en nootjes - Smelt de chocolade in de microgolf of au bain-marie. Steek een lollystokje in de cuberdons. Hak nootjes grof. Haal de cuberdons eerst door de chocolade en daarna door de nootjes. Tip: snij een appel overlangs en steek de lolly ...
Rundsvlees met een vinaigrette van broccoli en gezouten nootjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rundsvlees-met-een-vinaigrette-van-broccoli-en-gezouten-nootjes
... Rundsvlees met een vinaigrette van broccoli en gezouten nootjes - Rundsvlees bakken in een stukje geklaarde boter. (liefst gesneden in porties van 6 cm op 6 cm). Cuisson naar keuze, maar liefst bleu. De 100 gr broccoli kort gaar blancheren, afspoelen in ijswater voor ...
Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/perentaart-met-gebrande-nootjes-en-lichte-sorbet
... Perentaart met gebrande nootjes en lichte sorbet - Kook de peren in water met het citroensap, stevia, het takje rozemarijn en gember tot ze gaar zijn. Laat afkoelen, snijd in plakjes en schik ze op de velletjes bladerdeeg. Bak af in de oven gedurende 20’ op 180°. Hak ...
Appel-caramel crumble - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/appel-caramel-crumble
... Appel-caramel crumble 6 personen 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischAmerikaans Ingrediënten 1 pak Honig Mix voor Appelcrumble met kaneel 1 ei 125 g margarine 500 g zure appels (Goudreinet, Jonagold), ...
Appeltaartje op bladerdeeg met nootjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/appeltaartje-op-bladerdeeg-met-nootjes
... Appeltaartje op bladerdeeg met nootjes - Snijd het bladerdeeg in rechthoekjes en snijd ook lintjes. Kleef de lintjes aan de rechthoekjes door wat water op de randjes te smeren en dan een lintje erop te leggen zodat je een kader krijgt. Snijd de appel in schijfjes en leg ...
SWEET VEGAN SNICKERS MET SALTY DADEL CARAMEL - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/sweet-vegan-snickers-met-salty-dadel-caramel-%f0%9f%8d%ab%f0%9f%a5%9c/
... SWEET VEGAN SNICKERS MET SALTY DADEL caramel De dadel caramel is écht ‘finger licking good’. Ingrediënten: (voor ongeveer 8 stukjes, het is best zwaar dus je hoeft geen grote portie er van te eten) 150g havermout100g pindakaas40g kokosvet25g esdoornsiroop4 dadels1 ...
Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/yoghurt-panna-cotta-met-een-gezouten-caramel-en-gepocheerde-peer
... Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer - Panna cotta: Week de blaadjes gelatine in koud water , verwarm de honing, doe deze samen. Doe de room en yoghurt samen, voeg honing en gelatine toe. doe in een glas en zet in frigo laat opstijven. Caramel: ...
Peer met crème van nougat en pistache - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/peer-met-creme-van-nougat-en-pistache
... oud is, de mascarpone en pistache ondermengen en mixen. Werk af met opgeslagen room. Laten opstijven in de koelkast (2 uur). 3. Gecarameliseerde nootjes: caramel maken van suiker en boter De nootjes toevoegen en wat zout. Afkoelen en daarna fijnhakken. 4. Ijsgekoelde balletjes: Bergamotthee gedurende 1u koud infuseren in de melk, dan passeren. Dit alles (150 gr room, 80 gr eigeel, 40 gr suiker, vanillestok, praliné, gelatineblaadjes, balsamicoazijn) in de thermomix op 90° gedurende 25 min. In een silpatvorm (halve bolletjes of vorm naar keuze) gieten. Laten opstijven in de diepvries, uithalen en op bord met plastiekfolie laten ontdooien in de koelkast 5. Granité van koffie: Ingrediënten (koffie, 75 gr suiker en whisky) samen mengen, en als garnituur op het bord dresseren. 6. Gemarineerde peer: Bolletjes peer marineren in suikers ...