Resultaten voor gepaneerde wijting met remouladesaus
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-wijting-met-remouladesaus-en-geplette-aardappel-met-andijvie
... plette aardappel met andijvie - Patatjes met vis is altijd een sterke combinatie. Stoemp met lichtjes bittere andijvie en krokant gepaneerde wijting krijgen nog meer smaak met een frisse remouladesaus. - De geplette aardappel met andijvie Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Was de ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/remouladesaus
... remouladesaus - remouladesaus is een typisch Franse saus op basis van mayonaise. Heerlijk bij een stukje vis. - Hak het sjalotje de augurk de kappertjes en de kruiden zeer fijn.Meng dit alles met de wijn door de verse mayonaise. ...
Wijting met gekonfijte citroen en asperges
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wijting-uit-de-oven-met-krokante-asperges
... wijting uit de oven met krokante asperges - Met slechts een aantal ingrediënten maak je van deze geroosterde wijting een topgerecht. De asperges met ham en panko zorgen voor een lekkere crunch. - Klop het ei los en stort het in een bord. Doe de bloem in een tweede ...
Stoofpotje van wijting met paprika en kokos
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-van-wijting-met-paprika-en-kokos
... Stoofpotje van wijting met paprika en kokos - Omdat stoofpotjes ook anders kunnen zijn: wijting, een heerlijke vis van bij ons, met een exotische toets! - Snijd de wijtingfilets in hapklare stukken. Doe het limoensap samen met de uitgeperste knoflookteentjes het komijnpoeder ...
ALDI België - Gepaneerde visfilet met groenteschotel en aardappelen
http://nl.aldi.be/aldi_gepaneerde_visfilet_met_groenteschotel_en_aardappelen_604.html
... Ingrediënten 4 gepaneerde visfilets groenteschotel met aardappelen 1 tl gehakte tijm Bereidingswijze Bereid de gepaneerde visfilets zoals aangegeven op de verpakking. Bereid de groenteschotel met aardappelen zoals aangeven op de verpakking. Serveer samen en werk af met ...
Jeroen Meus - Carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-ossentong-met-remouladesaus-en-groene-salade
... Carpaccio van ossentong met remouladesaus en groene salade - Een eenvoudige salade met een bijzonder hoofdingrediënt: gerookte ossentong. Eigenlijk is het een charcuteriebordje met een frisse salade van aardappelblokjes en boontjes met een fantastische saus. Een topper ...
wijting met pittige pasta vongole
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wijting-met-pittige-pasta-vongole
... wijting met pittige pasta vongole - Pasta vongole is een klassiek Italiaans pastagerecht met schelpdieren. Geef dit gerecht een Belgische twist met een lekker stukje wijting uit de Noordzee. - Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Vongole: Verhit ...
Jeroen Meus - Wijting alla Milanese - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wijting-alla-milanese
... sta gaar zoals vermeld staat op de verpakking.Laat een scheut olie met een klontje boter heet worden in een pan en bak de stukken gepaneerde vis goudbruin.Kuis en was de rucola en laat hem even uitlekken.Voeg een lepel kookvocht van de pasta toe aan de saus en schep de pasta eronder. Kruid de saus met wat peper.Schep wat pasta met saus op een bord, leg er wat gebakken vis bij en werk het geheel af met wat rucola. ...
Jeroen Meus - Gepocheerde wijting met bloemkoolgratin en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-wijting-met-bloemkoolgratin-en-gekookte-aardappelen
... Gepocheerde wijting met bloemkoolgratin en gekookte aardappelen - Geluk kan je koken … Zoals bloemkool met een lekker ouderwetse kaassaus die je even in de oven laat gratineren. Heerlijk, zonder meer. - 0. Schil de aardappelen en doe ze in koud gezouten water. Breng ...
Recept voor wijting op 2 wijzen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/wijting-op-2-wijzen
... voorbereiden: Knip de vinnen af en maak een inkeping op de rug langs de graat. Snijd voorzichtig in en verwijder de vellen en graten. Haal voorzichtig het vel eraf, begin hierbij vanaf de staart. Snijd de filets in 2. maak de wijting dugleré: Stoof de boter met de sjalot ...