Resultaten voor jonge haantjes

Haantje met riesling-wijn

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/129/haantje-met-riesling-wijn

... Haantje met riesling-wijn - Een receptje om indruk mee te maken tijdens de feestdagen - Snij de haantjes (of braadkippen) in stukken. Snij de selder in boogjes. Schil de wortelen en snij ze in staafjes. Snipper de sjalotten fijn. Snij de paddenstoelen in plakjes. Braad ...

Coq au vin blanc met citroenpuree | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/coq-au-vin-blanc-met-citroenpuree

... aantjes met de groentjes, wat van de saus en puree. Ingrediënten 1 haan (+/- 1kg) of 2 kleintjes 250 g Parijse champignons 500 g jonge fijne wortelen 1 dikke snede gezouten of gerookt spek 100 g kleine verse zilveruitjes 1 sjalot een paar takjes dragon 1 el bloem peper en zout 1 klontje boter 1 glaasje witte vermouth (noilly part) 500 ml fruitige witte wijn 1 kg bloemaardappelen 1 citroen boter 100 g zure room ...

Recept voor haantje met trappist | njam!

http://www.njam.tv/recepten/haantje-met-trappist

... Bereiden: Bak de kipdelen en sjalot aan in de boter. Bevochtig met de trappist en bouillon. Laat opkoken. Verlaag het vuur. Voeg de champignons, spek en dragon  toe. Laat afgedekt ca. 30 min. stoven op een zacht vuur. Ingrediënten voor 4 personen 2 haantjes ...

Jonge sla met scampibrochette op de grill | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jonge-sla-met-scampibrochette-op-de-grill

... p de grill. Maak een vinaigrette van het ei, de mosterd, azijn, olie en water en kruid met curry, zout en peper. Schik wat van de jonge sla op een bordje, leg er de gegrilde appel op, de scampibrochette en giet er de vinaigrette over. Ingrediënten 20 scampi's 1 zakje jonge sla 1 jonagold appel 1 el mosterd 3 el light room 3 el wijnazijn 3 el water Olie 1 el curry ...

Jonge sla met kruidenkaas en barbecuespek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jonge-sla-met-kruidenkaas-en-barbecuespek

... et de hand) wat van de vinaigrette onder, leg de rolletjes er rond en versier met wat gefrituurde bieslook. Ingrediënten 1 zakje jonge sla barbecuespek (dunne plakjes) pijnboompitten zachte kaas (geitenkaas of Philadelphia) 4 dl olie 1 dl sojaroom 4 el (witte wijn)azijn 6 el water 2 el mosterd 1 ei bieslook lookkruiden ...

Groentetorentje met jonge en oude Noord-Hollandse Gouda | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/groentetorentje-met-jonge-en-oude-noord-hollandse-gouda

... Groentetorentje met jonge en oude Noord-Hollandse Gouda - Snijd alle groenten in plakjes. De aubergine-, courgette- en paprikaplakjes voorbakken in een pan met wat olijfolie. kruid met peper en zout. Maak een torentje met alle groenteplakjes, ook met de tomaat en leg ...

Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfsfilet-met-fijne-kruiden-en-shiitakepaddenstoelen

... laat zo lang mogelijk trekken. Week de gedroogde paddestoelen en bak ze daarna met de verse shiitakes, de versnipperde sjalotjes, jonge prei en uitjes. Breng op smaak met peper en zout . Snijd de jonge aardappel in fijne schijfjes ‘en rosace’. Gaar de aardappel in de oven op 180 °C gedurende 12 minuten. Haal de aardappel uit de oven en bak deze krokant. Kleur de kalfsvleesmootjes kort in de pan. Schik het vlees op een bedje van gestoofde spinazie. Breng de kruidenchapelure aan boven op het kalfsvlees. Leg de aardappel naas ...

Vijgen met jonge pecorino & honing | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vijgen-met-jonge-pecorino-honing

... Vijgen met jonge pecorino & honing - Roer de honing en olijfolie door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Snijd de vijgen in vieren. Scheur de kaas met uw vingers in stukken. Schik de rucola, basilicum, vijgen en pecorino in lagen op borden of samen op een grote ...

Gebakken eitje met roomkaas, jonge boerenkool en tijm

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-eitje-met-roomkaas-jonge-boerenkool-en-tijm

... Gebakken eitje met roomkaas, jonge boerenkool en tijm - Gebakken eitje met roomkaas, jonge boerenkool en tijm - Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de eieren met de roomkaas de gesnipperde knoflook kervel en tijm. Breng op smaak met peper en zout.Blancheer de jonge ...

Recept voor Zeeduivel, wortelcouscous met jonge worteltjes en chorizo | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zeeduivel-wortelcouscous-met-jonge-worteltjes-en-chorizo/

... rijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 kleine zeeduivelstaarten Toevoegen 200 g couscous Toevoegen 1 bussel jonge wortelen met loof Toevoegen 300 g boerenwortelen Toevoegen 20 cl gevogeltebouillon Toevoegen 80 g chorizo Toevoegen 1 el tomatenpuree Toevoegen 2 el Solo Vloeibaar Toevoegen geraspte schil van 1/2 citroen Toevoe ...