Resultaten voor poule de bresse
Bresse-poularde met asperges, eekhoorntjesbrood en cantharellen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bresse-poularde-met-asperges-eekhoorntjesbrood-en-cantharellen
... Bresse-poularde met asperges, eekhoorntjesbrood en cantharellen - Braad de hele poularde in een gematigde oven. Overgiet geregeld met de braadboter. Versnijd de poularde. Houd de stukken warm en bevochtig het karkas met de gevogeltebouillon en de room. Laat alles samen ...
Duurste sandwich ter wereld | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/duurste-sandwich-ter-wereld/
... Soms wil ik weleens schrijven over eten zonder er gelijk een recept aan te hangen. Over gekke, wetenswaardige of bijzondere dingen. En als je iets wilt moet je het gewoon doen. Hier zie je de duurste sandwich ter wereld. Op dit moment wordt hij nog geserveerd in het ...
Uit de keuken van Levine: Baskische kip
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/01/baskische-kip.html
... Baskische kip Dit is een kipgerecht met pure smaken. Langzaam gaar gestoofd met tomaten, paprika, paddestoelen en rauwe ham. Neem voor dit gerecht een scharrel- of maiskip of nog lekkerder: een bresse kip. Lekker met dikke sneden (zelfgebakken) brood of gekookte kr ...
Eetplezier: Hanos: het Gastronomisch Walhalla
http://eetplezier.blogspot.be/2012/09/hanos-gastronomisch-walhalle.html
... Hanos: het Gastronomisch Walhalla Vandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van proeven. Dat mocht niet van de grote jongens en meisjes aldaar. Kijken mocht ...
http://eetplezier.blogspot.be/2012/04/de-bekentenis.html
... de Bekentenis Na ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken. Jawel. Fasten your seatbelts, please. Komt-ie …. Ik ben een nogal moeilijk mens. Kritisch vooral. ...