Resultaten voor recept soesjes sofie dumont
Roomsoesjes met kaneel en amandelen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/roomsoesjes-met-kaneel-en-amandelen
... Roomsoesjes met kaneel en amandelen - Doe het water, de boter, het zout en de vanillesuiker in een pannetje en breng aan de kook. Weeg mooi 100 g bloem af en voeg die in één keer bij in het pannetje. Goed mengen en daarna nog even laten drogen op het vuur. Haal de ...
Saint-Honorétaart | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/saint-honoretaart
... Saint-Honorétaart - Voor de bladerdeegbodem: Verwarm de oven voor op 195 graden. Rol een vel bladerdeeg uit. Doreer het (inwrijven met een eidooier). Doe er wat Sweet mix Amaretto over. Bak 20 minuutjes op 195 graden. Leg er eventueel een bakplaat op. Voor de soesjes: ...
https://koken.vtm.be/recept/heksensoesjes
... apier en bak de soesjes voor 20 minuten in een op 210°C voorverwarmde oven en laat afkoelen. Maak ondertussen de pudding volgens recept op het pakje en de chocoladesaus volgens het recept van de chocoladefondue. Weeg de soesjes ONGEVULD om jouw portie te berekenen. Snij de soesjes na afkoelen horizontaal door en vul met de vanillepudding. Versier de soesjes door er wat chocoladeroom over te gieten. Ingrediënten 100 ml water 100 ml magere melk 100 gr grasboter 100 gr witte bloem 4 eieren zout suikervrije pudding 50 gr suikervrije chocolade 50 ml plantaardige (soja)room ...
Aperitiefhapjes met bubbels | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitiefhapjes-met-bubbels
... Aperitiefhapjes met bubbels - Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem toe en roer droog. Voeg 1 per 1 de eitjes toe. Roer telkens stevig door. Het deeg is klaar als het in een punt van de spatel loopt. ...
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hartige-soesjes-met-zalm-en-kaas-zoete-soesjes-met-banaan
... en van soesjes. Daarom maakt sofie drie verschillende soorten soesjes: twee hartige met zalm en kaas en een zoet met banaan. Basisrecept voor de soesjes. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng water en melk aan de kook met een snuifje zout. Smelt de boter in het warme vocht. Snij de vanillestok in twee. Voeg het merg, de vanillestok en de suiker toe aan de melk en water. Breng aan de kook. ...
Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option
... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de bakvorm. ...
http://glutenvrijemama.blogspot.com/2014/03/glutenvrije-soesjes.html
... Er zaten klontjes in het beslag en de soesjes bleven zo plat als een dubbeltje.Op glutenvrijenblij.blogspot.com las ik een recept voor foolproof glutenvrije soesjes. Heel makkelijk en erg lekker. Dat maken we vaker want soesjes zijn zo feestelijk!Recept voor ongeveer 15 soesjes150 gram melk (of water)65 gram boter/margarine75 gram wit meel zoals mix C van Schar3 eieren middelklein snufje zout 1 theelepel bakpoeder Zeef het meel en meng het met de bakpoeder. Verwarm de melk/water met zout en boter/margarine in de pan tot kookpunt. Als alles goed vermengd is, doe je in 1 keer alle meel er bij en roer je dit tot het als een bal in de pan zit. Dan nog 1 ...
Recept voor soesjes met chocolade | njam!
http://www.njam.tv/recepten/soesjes-met-chocolade
... Maak de soesjes: Laat de roomboter met Fleur de sel, melk en water zacht smelten. Breng aan de kook en voeg al roerend de patisseriebloem en suiker toe. Haal van het vuur en laat even afkoelen. Voeg de eieren langzaam toe en meng tot een glad deeg. Breng over in ...
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/soesjes-met-zalmmousse.html
... soesjes met zalmmousse Het is altijd een leuke bezigheid om soesjes te maken. De receptuur is eenvoudig: 100 + 100 + 100 + 100 + 4 = een goed soezendeeg. Verder is het opletten of het deeg wel gaar is, want anders willen de soesjes niet rijzen in de oven en blijft het ...
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/profiterol-gevuld-met-stracciatella-en-mokkaroom-en-karamel
... Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel - Profiterolletjes, wie lust ze niet? sofie vult ze met lekker ijs en serveert er mokkaroom bij. Een eenvoudig en lekker dessert! Kook de melk met het water, de boter en een snuif zout op. Haal van het vuur ...