Resultaten voor vis in een jasje
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/4867/kip-met-kaas-in-een-jasje
... Kip met kaas in een jasje - Door het laagje kaas erin blijft de kip mooi sappig - Verwarm de oven voor op 225 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij de kipfilets horizontaal open, maar niet helemaal los. Snij de kaas in 4 repen. Leg op elke (open) kipfilet ...
Scampi in een jasje van Breydelspek met tomatensalsa | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/scampi-in-een-jasje-van-breydelspek-met-tomatensalsa
... Scampi in een jasje van Breydelspek met tomatensalsa - Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal, wikkel ze in een sneetje Breydelspek en steek ze op een citroengrasstengel. Pel de tomaten, haal de zaadjes er uit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snipper ...
Vis in een jasje | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vis-in-een-jasje
... st is, voeg je nog een heel klein beetje water toe. De dikte van het beslag bepaalt de dikte van het deegkorstje. Neem de stukjes vis en kruid met peper en zout en eventueel nog een beetje Piet Huysentruyt Dolce Vita-kruiden. Dompel de stukjes vis onder in het deeg en leg het voorzichtig in de frituurolie. Bak gedurende ongeveer 3 minuten op 200 graden Ingrediënten 200 gr vloeiende bloem vaste vis 2 eigelen 200 gr tempurabloem 2 dl water ...
Aardappel en bacon met groene kool
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappel-en-bacon-in-een-jasje-van-groene-kool
... Aardappel en bacon in een jasje van groene kool - Steek je aardappelen en spek in een jasje van groene kool voor een leuk en origineel aperitiefhapje. - Snijd de geschilde aardappelen in dobbelsteentjes van 1 cm op 1 cm.Verwijder de bladeren van de kool en snijd de ...
Lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-in-een-krokant-jasje-met-bloempje-van-provencaalse-groenten
... Lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten - Bak de lamsfilet kort aan, smeer in met wat tapenade en leg daarboven de fijngesneden champignons die je eerst kort bakt in olijfolie. Rol in het bladerdeeg, plak dicht met het losgeklopte ei ...
Kipfilet in een krokant jasje - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kipfilet/kipfilet-krokant-jasje
... Kipfilet in een krokant jasje 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteMediterraan Ingrediënten 75 g couscous 20 g boter ½ theelepel paprikapoeder 1 mespuntje chilipoeder 4 eetlepels bloem ...
Heilbot in een jasje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/heilbot-in-een-jasje
... Heilbot in een jasje - Heilbot: De vis in mootjes van 10 op 4 cm snijden, droog deppen en bestrooien met wat verse citroentijm, zout en peper. Zorgvuldig in dubbele vellen filodeeg wikkelen. Insmeren met geklaarde boter. Bakken in de oven tot het deeg licht goudbruin ...
Gourmet recept: kabeljauw in een jasje met dragon - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/gourmet/gourmet-recept-kabeljauw-jasje-dragon
... nds Ingrediënten 4 zeer dunne kabeljauwfilets 2 Ã 3 theelepels limoensap 4 fijne sneetjes gerookte ham 4 takjes dragon 200 ml visbouillon 400 g voorgekookte tagliatelle 2 rode uien boter olie Voorbereiden Besprenkel de visfilets met limoensap en laat enkele minuten rusten. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. Leg de sneetjes ham dakpansgewijs op elkaar. Leg een visfilet op het spek en leg er takjes dragon op. Sluit me ...
Hutspot - een klassieker in een nieuw jasje - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/hutspot-een-klassieker-een-nieuw-jasje/
... Hutspot – een klassieker in een nieuw jasje Hutspot kunnen we toch wel onder de echte Hollandse pot scharen. Lekker comfort food voor de echte koude dagen. Ik gaf er mijn eigen draai aan en maakte de hutspot daarmee een tikkeltje moderner :-). In plaats van gewone ...
Lamsfilet met een jasje van gember en rode peper - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsvlees/lamsfilet-jasje-gember-rode-peper
... Lamsfilet met een jasje van gember en rode peper 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 250 g instantcouscous 1 rijpe avocado sap van 1 citroen 4 eetlepels olijfolie 1 ...