Resultaten voor wat eet je met gebakken mosselen

Gebakken mosselen op spiesjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/mosselen/gebakken-mosselen-spiesjes

... gebakken mosselen op spiesjes 5 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 8 waarderingen HapjeVisHollands Ingrediënten 100 g gekookte mosselen 3 eetlepels bloem 2 theelepels paprikapoeder 2 theelepels Italiaanse kruiden 3-4 eetlepels ...

Hobbykok Pluis: Mosselen op klassieke wijze

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/09/mosselen-op-klassieke-wijze.html

... f boerensoepgroente knoflook-, whiskeycocktail en mosterdsaus (liefst zelf gemaakt) Bereiden: Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn of die na een flinke tik op het aanrecht niet vanzelf dichtgaan. Doe de groenten in een ruime pan en leg de mosselen erop. Voeg royaal (versgemalen) peper en een scheutje witte wijn toe. Kook d ...

Gekookte mosselen met witbier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/gekookte-mosselen-witbier

... l op de pan 5-8 minuten tot de mosselen open zijn. Schud de mosselen tussentijds regelmatig om.Verdeel de mosselen met groente en wat kookvocht over vier borden. Lekker met friet, sausjes en een glas witbier. Het recept 'Gekookte mosselen met witbier' wordt je aangeboden door Silvo. ...

Mosselen natuur | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/mosselen-natuur

... mosselen natuur - Spoel de mosselen een keer of 3 in koud water. Snij de uien in halve ringen, de selder in blokjes. Doe een goede eetlepel boter in een kookpot, dan de groenten, daarop de mosselen en het glas blond bier en kruid af. Kook de mosselen op een hoog vuur ...

Gebakken mosselen met lente-uitjes op komkommersalade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/mosselen/gebakken-mosselen-lente-uitjes-komkommersalade

... gebakken mosselen met lente-uitjes op komkommersalade 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen LunchgerechtVisFrans Ingrediënten 1 komkommer 400 g gekookte, gepelde mosselen 4 eetlepels bloem 2 eetlepels zonnebloemolie ...

Hollands kropsla stamppotje met gebakken Zeeuwse mosselen en tomaatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hollands-kropsla-stamppotje-met-gebakken-zeeuwse-mosselen-en-tomaatjes

... pan van het vuur. Giet de aardappels af. Laat ze drogen en stamp ze fijn met het warme melkmengsel. Bak de mosselen kort bruin in wat boter. Bak in een tweede pan de tomaatjes tot ze iets barsten, bestrooi ze met de peterselie. Schep de sla door de aardappels, voeg peper en zout toe en warm even door. Schep de tomaat en mosselen op de stamppot. Ingrediënten 1½ kg kruimige aardappels 1 flinke kropsla 3 takjes peterselie, fijngehakt 125 cl melk 2 el roomboter 400 gr gekookte mosselen (uit de schelp) peper e ...

Mosselen met lookboter en witte wijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-lookboter-en-witte-wijn

... Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol op en zet even koud. Snij de ajuin, selder en wat peterselie grof. Was de mosselen. Stoof ajuin, selder en peterselie aan. Voeg tijm en laurier toe.  Stoof de gewassen mosselen mee en bevochtig met witte wijn. Laat ze 10 minuten garen onder deksel ...

Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon

... e boter in de pan en laat de gekruide vis licht aanbakken. Draai de ponen om ze een mooi krokant korstje hebben. Meng de room met wat saffraan en klop op. Leg nu de ponen in een bord en giet hierover de bouillabaisse van mosselen. Ingrediënten Restje mosselen 150 gr Rode poon (per persoon) saffraan 250 ml room kerstomaatjes kippenfond ui selder wortelen peterselie enkele blaadjes venkel (loof) ...

Spaanse mosselen met gedroogde ham en aïoli | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spaanse-mosselen-met-gedroogde-ham-en-aioli

... Spaanse mosselen met gedroogde ham en aïoli - Kook de mosselen op klassieke wijze. Haal ze uit de schelp. Snijd de ham in reepjes en rol de mosselen erin. Steek ze op de stokjes. Gril ze. Aïoli: Pel, snijd en plet de look, zodat het een puree wordt. Voeg er een ...

Salade met gegratineerde mosselen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/salade-met-gegratineerde-mosselen

... ct. Recept: www.mosselen.nl Ingrediënten 2 kg mosselen 1 prei paar takjes bladselderij 1 laurierblaadje 1 glas droge witte wijn, water of bier 1 dl room paprikapoeder 2 takjes peterselie 2 el vers broodkruim 75 gr gemengde sla olijfolie balsamicoazijn ...