Resultaten voor deeg frituren
Ijs frituren | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ijs-frituren
... Ijs frituren - Neem je vanille-ijs en schep bolletjes op een bordje. Zet het bord terug in de diepvries zodat de bolletjes afzonderlijk goed hard worden. Verbrijzel de beschuiten en de speculoos en meng samen. Klop een ei samen met het beetje water los. Neem de bolletjes ...
Witlofbeignets recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7498/witlofbeignets
... Witlofbeignets - - - 3 struikjes witlof, 100 g bloem, 1 ei (M), 0 zout, 0 peper, 0 olie om te friture ...
Gegrilde Berloumi met romige sla van witloof
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-berloumi-met-romige-sla-van-witloof
... Gegrilde Berloumi met romige sla van witloof - Berloumi is Belgische grillkaas die je ook perfect kan frituren. De ‘frietjes’ serveer je met een romig slaatje van witloof. Heerlijk als winterse salade. Tip: met een anti-kleefpan krijg je berloumi het perfecte ...
Mini donuts met jam - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/donut/mini-donuts-jam
... te kom het bakmeel, het bakpoeder en 2 eetlepels van de kristalsuiker. Schenk er drie kwart van de melk bij en roer tot een zacht deeg ontstaat; voeg zo nodig meer melk toe.Leg het deeg op een licht met bloem bestoven werkvlak en rol het uit tot een lap van 1 cm dik. Steek met een uitsteekvorm van 4½ cm rondjes uit het deeg en steek daar met een vorm van 2½ cm het midden uit. Voeg zo nodig de deegresten samen om in totaal 24 donuts te maken.Bak de donuts in porties, elke kant ca. 1 minuut, tot ze goudbruin en krokant zijn. TipGebruik je voor dit deeg zelfrijzend bakmeel in plaats van gist, dan heb je deze heerlijke donuts een stuk eerder klaar! KookboekHet recept 'Mini donuts met jam' is afkomstig uit het kookboek... Yummy, desserts in 5 tot 30 minutenCaroline BrewesterChocoladefondantpuddinkjes die smelten op je tong, bosbessentaart barstensvol zoet en sappig fruit, krokante bananenbeignets gedoopt in ...
Yakitori van gefrituurde tofu met twee soorten sesamzaad - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/tofu/yakitori-gefrituurde-tofu-twee-soorten-sesamzaad
... Yakitori van gefrituurde tofu met twee soorten sesamzaad 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen VoorgerechtVegetarischJapans Ingrediënten 300 g stevige, gerookte tofu, in dobbelsteentjes van 1 cm 1 theelepel bloem ...
Inktvis met chilipeper - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/inktvis-chilipeper
... Inktvis met chilipeper 6 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen HapjeVisSpaans Ingrediënten 1 kg inktvis (de lichamen) plantaardige olie, om in te frituren 2 verse rode chilipepers, in dunne ringen 1 kop verse koriander ...
Pittige gefrituurde gehaktballetjes met duivels lekkere dipsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pittige-gefrituurde-gehaktballetjes-met-duivels-lekkere-dipsaus
... Pittige gefrituurde gehaktballetjes met duivels lekkere dipsaus - Gehaktballetjes zijn de ideale tv-snack. Wij frituren ze. Heb je geen friteuse, dan kan je ze ook frituren in een kookpot met gewone olie. Hou je het liever gezonder, bak ze dan zonder te paneren in ...
https://myfoodblog.nl/recipe/caesar-salad/
... Caesar salad De Caesar salade is een echte klassieker uit de Italiaans-Amerikaanse keuken. Een kok van Italiaanse afkomst vond hem uit en sinds die tijd is deze salade in een groot deel van de wereld bekend. Een Caesar salade bestaat uit een bed van sla, croutons, ...
Zelf pasta maken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zelf-pasta-maken
... Zelf pasta maken - Ga uit van je basisrecept voor deeg met het principe 1 ei per 100 gr bloem. Neem 300 gr fijne bloem en 3 eieren. Doe het in een mengkom en doe er drie el olijfolie bij. Kneed het deeg. Dit kan een tijdje duren tot het deeg gevormd is. Doe het deeg ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Tapa_met_hondshaai
... Bereidingswijze Snijd het visvlees in blokjes van 3 cm en bestrooi met paprikapoeder, geperste knoflook, oregano, peper en zout. Giet er de olijfolie en de azijn over. Meng en laat 2 uur marineren in de koelkast. Droog de vis af en draai de stukjes in de bloem. Giet ...