Resultaten voor dragonazijn maken
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/bearnaisesaus
... saus? Deze lekkere saus maken is niet evident, maar geef toe: bearnaise is super lekker! Doe de 3 eidooiers in een pan en voeg er dragonazijn en water aan toe. Klop de eieren op een zacht vuurtje tot schuim. Dit doe je door de klopper in de vorm van een 8 te bewegen (goed kloppen). Smelt de Fama. Voeg de Fama to ...
https://koken.vtm.be/recept/chutney
... t de gember en doe er de blokjes appel bij. Laat het geheel zachtjes stoven. Voeg de blokjes tomaat toe en blus het geheel met de dragonazijn. Doe er de suiker en rozemarijnbij en laat alles zachtjes verder garen. Laat alles afkoelen en bewaar in de koelkast gedurende 1 week in goed afsluitbare bokaal. I ...
Recept voor koude komkommersoep met tonijn en avocado | njam!
http://www.njam.tv/recepten/koude-komkommersoep-met-tonijn-en-avocado
... reiden: Schil de komkommers, snijd in grove stukken en doe in de blender. Doe de dille, yoghurt en appel erbij. Voeg een scheutje dragonazijn, de limoenzeste en look toe. Breng op smaak met peper en zout en mix fijn. Giet door een zeef en laat uitlekken zodat alle stukjes u ...
Scampi met romige dragondressing | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-romige-dragondressing
... , en verwijder in één beweging het darmkanaaltje. Bak ze in wat olijfolie. Voor de dragondressing: meng de dragonmosterd met de dragonazijn en voeg al roerend langzaam de olie en daarna de room toe. Meng de fijngesneden bieslook en dragon onder het sausje en kruid met peper en zout. Dresseer de scampi’s op het bord en sprenkel er wat dragondressing over. Serveer. Ingred ...
Jeroen Meus - Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lookolie-chiliolie-basilicumolie-en-dragonazijn
... Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Olie en azijn vormen de basis van heel wat recepten. Door ze op voorhand te mengen met kruiden en andere smaakmakers zoals look of chilipeper krijgen ze extra smaak. Je vindt geïnfuseerde olie en azijn in winkel maar je ...
Lente-ui met gebakken zeebaars en dipssausje van komkommer en munt | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/lente-ui-met-gebakken-zeebaars-en-dipssausje-van-komkommer-en-munt
... Lente-ui met gebakken zeebaars en dipssausje van komkommer en munt - Maak een mengeling van de komkommerblokjes, dragonazijn, yoghurt, fijngesneden bonenkruid en munt. Bak de zeebaars goudbruin in koolzaadolie, de liefhebbers kunnen een klontje boter, citroenverbena, viskruiden ...
Recept voor zomerse salade met mosterdvinaigrette | njam!
http://www.njam.tv/recepten/zomerse-salade-met-mosterdvinaigrette
... (recept uit aflevering 5) bereiden: Was de sla en zwier droog. Meng de dragonazijn met de honing en het water en marineer hierin de rode ui 20 minuten. Roer voor de vinaigrette de eierdooier los met de mosterd en dragonazijn. Breng op smaak met peper en zout en klop er beetje ...
Gegrilde entrecôte | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-entrecote
... stukken, smeer ze in met de look en kruid ze met de verse tijm en leg ze op de gril. Maak bearnaisesaus: doe 2 eierdooiers, 4 el dragonazijn en 1 el water in een sauspannetje en klop los. Zet op een matig vuurtje en blijf constant kloppen. Beweeg de pan met de steel heen en weer tijdens het kloppen, zodat alles mooi opgeklopt wordt. Voeg de geklaarde ...
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012_05_01_archive.html
... agonmayonaise Ingrediënten: 400 g geschilde aardappelen, vastkokend 1 venkelknol 4 eieren, hardgekookt 4 eetl. mayonaise 1 eetl. dragonazijn 1 theel. gedroogde dragon 1/2 bosje bieslook, fijngehakt zout en versgemalen peper Bereiden: Snijd de aardappelen in kleine vierkante blokjes en zet ze op met water en zout ...
Hobbykok Pluis: Aardappel-venkelsalade met eieren en dragonmayonaise
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/05/aardappel-venkelsalade-met-eieren-en.html
... agonmayonaise Ingrediënten: 400 g geschilde aardappelen, vastkokend 1 venkelknol 4 eieren, hardgekookt 4 eetl. mayonaise 1 eetl. dragonazijn 1 theel. gedroogde dragon 1/2 bosje bieslook, fijngehakt zout en versgemalen peper Bereiden: Snijd de aardappelen in kleine vierkante blokjes en zet ze op met water en zout ...