Resultaten voor gebakken pladijs in het zuur

Recept voor gebakken pladijs met grof boerenbrood | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-pladijs-met-grof-boerenbrood

... de pladijs hierin. Laat de vis op een zacht vuur langs beide kanten bruinbakken, bedruip regelmatig met de boter. werk af: Leg de gebakken pladijs op de boterham, leg de andere boterham kort in het bakvocht. Verdeel de vis over de voorverwarmde borden, bedruip met de rest van het bakvocht en kruid met zeezout. Serveer met de sneetjes brood.  (klik hier voor het recept van pladijs met knolse ...

Goujonettes van pladijs met gribiche

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/goujonettes-van-pladijs-met-gribiche-en-kruidensla

... Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla - Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla - Fileer de pladijs en snij de filets in reepjes.Klop het eiwit los en haal de reepjes pladijs erdoor. Paneer daarna de visreepjes in broodkruim of panko.Frituur ...

Gebakken pladijs, knolselder, appel en hazelnoot

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-pladijs-knolselder-appel-en-hazelnoot

... lets met peper en zout. Bak goudbruin in hete boter.Schik de knolselder op een bord. Schik er achtereenvolgens de appelmoes en de gebakken pladijs op. Lepel er wat schuim van de hazelnotenmelk langs. ...

Gebakken pladijs met schorseneren en aardpeer | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-pladijs-met-schorseneren-en-aardpeer

... urde salieblaadjes uitlekken op keukenrol en strooi ze samen met enkele garnalen over de aardpeer en schorseneren. Serveer met de gebakken pladijs. Ingrediënten 2 pladijzen van 750gr per stuk 750 gr aardpeer enkele takjes peterselie enkele salieblaadjes azijn olijfolie boter peper komijn 1 citroen arachideolie enkele grijze garnalen ...

Pladijs bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-bakken

... pladijs bakken - Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de pladijs en klop de overtollige bloem eraf. Zet een antikleefpan op een middelmatig vuur en smelt de boter tot het lichtbruin is. Leg de ...

Pladijs met bouillon van ui en wortel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-pladijs-met-bouillon-van-ui-en-gebrande-wortel

... olie in de blender tot een gladde emulsie.Snijd de pladijs in moten en bak in schuimende hoeveboter met peper en zout.Dresseer de gebakken pladijs met gebrande uitjes (branden met de bunzenbrander of in de oven). Werk af met de geroosterde wortel de bouillon van ui de uienolie de emulsie van paprika en de crumble van eekhoorntjesbrood.Recept Filip Claeys ...

Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fishsticks-van-pladijs-met-dragonmayonaise

... Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise - Fileer de pladijs. Wentel ze in bloem, het eigeel en dan in het paneermeel. Frituur op 180°. Meng de mayonaise met de yoghurt en de dragon. Pluk de peterselie en frituur ze op 180°. Serveer de pladijs met citroen, de gefrituurde ...

Pladijs meunière gebakken, kervelpuree en kropsla

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-meuniere-gebakken-kervelpuree-en-kropsla

... pladijs meunière gebakken, kervelpuree en kropsla - pladijs met kervelpuree en kropsla | Lekker van bij ons - Kook de geschilde aardappelen gaar in ruim gezouten water giet af en laat kort drogen op een hoog vuur. Voeg de melk en de helft van de boter toe. Breng ...

Pladijs met een fondue van tomaat

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-tomaat-en-groene-kruiden

... pladijs met tomaat en groene kruiden - pladijs met tomaat en groene kruiden - Maak voor het pellen van de tomaten een kruisje in de kruin van de tomaten. Dompel ze 10 seconden onder in kokend water en laat even schrikken in ijswater. Pel de tomaten snijd in vier ...

Pladijs met ansjovis en kerstomaatjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-ansjovis-en-kerstomaatjes

... pladijs met ansjovis en kerstomaatjes - pladijs met ansjovis en kerstomaatjes - Vraag aan de visboer om de pladijs te fileren zonder vel maar laat er de lekkere zijvinnen aan. Snijd de ansjovis in kleine stukjes. Leg de pladijsfilets open met de ‘velkant’ ...