Resultaten voor verschil hertragout en reeragout

Recept kippakketjes met tijm en spek | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-kippakketjes-met-tijm-en-spek/

... egulier? In het NRC-Handelsblad noemde Marjoleine de Vos mij vorige week dapper, jawel, omdat ik durfde te stellen dat ik geen verschil proefde. Inderdaad, dat is mijn ervaring bij blinde proeverijen. Maar, zoals ze er meteen achteraan schreef, proeven we in het gemeen niet blind, en kleurt een goed gevoel je smaak. Mee eens. En ik wil n ...

Broccoli zalm quiche - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/broccoli-zalm-quiche/

... aliter gebruik je in een quiche altijd een mengsel van ei en room. Ik vervang de room meestal door melk. Qua smaak maar een klein verschil, qua calorieën een groter verschil ;-). Bovendien ligt het zo wat lichter op de maag en dat is ook fijn! Quiche voor lunch De quiche staat eventjes in de oven, maar zelf heb je er weinig werk aan. Het is daarmee dan ook een perfect weekendgerecht of gerecht wat je kunt maken als je gasten krijgt. En nog een extra tip: heb je quiche over? De volgende dag smaakt deze heerlijk als lunch. Zowel koud als warm! Zo maak je de broccoli zalm quiche: Instructies Verwarm de oven voor op 200 C. Als je bladerdeeg uit de vriezer gebruikt, laat je z ...

Einde van de vakantie

http://mam-qwats.blogspot.com/2013/08/einde-van-de-vakantie.html

... was alweer de eerste dag van het nieuwe schooljaar. De vakantie is echt voorbij gevlogen. De dames gaan naar groep 2. En wat een verschil met vorig jaar. Van twee ieniemienie kleuters naar 2 meiden.Op de valreep sloten we de vakantie vrijdag af met een bezoekje aan de Efteling. Het was een grote v ...

Thaise omelet met gehakt | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/thaise-omelet-met-gehakt/

... straat, zelfs van alles wat de boekjes afraden, zoals geschild fruit en rauwe salades. Voel me nog kiplekker. Natuurlijk was er verschil. verschil in verfijning, verschil in pittigheid. Maar op een paar toeristententen na waar naast veel te tamme Thaise gerechten de spaghetti bolognaise en de frieten stonden was alles om te janken zo heerlijk. Anekdote 1. Naast de Sam Yam markt in Bangkok bereidde een kok groentegerechten in 13 seconden. Real time! In een rokende wok op een helse vlam kiepte hij een klaarstaand bordje met ‘morning glory’ (een windesoort), knoflook, chilipepers, gehakte pinda’s en een klodder oestersaus, terwijl hij met zijn andere hand een pollepeltje water toevoegde. Ik heb geklokt: van het in de wok doen tot op de schaal was het exact die 13 seconden. Niet genoeg om de groente te laten garen natuurlijk, alleen om hem te verhitten en de andere ingrediënten in saus om te toveren ...

Fajita's met kip, avo en feta - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/fajitas-kip-avo-feta/

... rd kip. Ik heb ook een aantal keer zelf wraps gemaakt. Ook heel lekker, maar daar hebben we natuurlijk niet altijd tijd voor. Het verschil tussen een burrito, fajita, quesedilla, echilada enz. Met wraps kun je weer allerlei varianten maken: taquito's, burrito's, fajita's, tostada's enchilada's en quesedilla's bijvoorbeeld. Er zijn ontzettend veel varianten, maar wat is nou het verschil? Even kort een 'what's what': Taquito (ook wel 'flauta') is een opgerolde wrap met een vulling van kaas, kip of rundvlees. Na het rollen wordt de taquito gebakken zodat deze knapperig wordt van de buitenkant. Taco's zijn er in hardshell en softshell waarbij de hardshell een knapperige variant van maismeel is. De softshell is zacht. Een taco wordt dubbel gevouwen of aan twee kanten naar binn ...

Tabouleh - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/tabouleh/

... t hij echt héél fijn gesneden moet worden. Ben je dus niet zo behendig met het mes, dan kun je het proberen maar maakt dit echt verschil voor de smaak. Instructies Zet de bulgur met water in een kommetje om te wellen. Ondertussen snijd je de peterselie, tomaat en ui zo fijn mogelijk. Mocht er nog water in het kommetje met bulgur staan, giet je deze nu af. Meng de bulgur met de tomaat, peterselie, ui en citroensap. Breng op smaak met het zout, peper en de olijfolie. ...

Rustieke ovenappeltjes met kastanjepuree en rozemarijn

http://lepeltjeliefde.blogspot.com/2013/11/rustieke-ovenappeltjes-met.html

... or jullie testte ik twee soorten kastanjepuree. Even voor de duidelijkheid: dit is dus wat anders dan kastanjecrème. Weet je het verschil? Kastanjepuree bestaat gewoonlijk alleen uit water en kastanjes. Terwijl de crème bovendien is gezoet en verrijkt met vanille. Misschien ben je het weleens tegengekomen onder de naam 'purée de marrons'? Typisch Frans is het. Persoonlijk heb ik liever kastanjepuree omdat hieraan geen suikers zijn toegevoegd. Het is ook echt al zoet genoeg (zeker voor een bijgerecht). En jeej, van webwinkel Cilou moch ...

Smoren & stoven plus recept voor een lekker stoofpotje - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/smoren-en-stoven-en-een-recept-voor-een-lekker-stoofpotje/

... oofpotje Op regenachtige druilerige dagen, krijg ik altijd de neiging om stoofvlees te maken. Ik word er altijd vrolijk als ik de verschillende kruiden en specerijen door m’n huis heen ruik en dat lekkere zachte vlees in de pan zie zitten. Vandaag had ik ook zo een dag, ik zat op de bank tv te kijken, en daar zag ik ee ...

Gevulde eieren met tonijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gevulde-eieren/gevulde-eieren-tonijn

... omstig uit het kookboek... BiertapasHan Hidalgo'Biertapas' is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschil-lende soorten Belgisch en Nederlands bier met bijzondere hapjes en kleine... lees verder© Terra Lannoo. ...

Hobbykok Pluis: juli 2012

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012_07_01_archive.html

... je van geitenkaas houdt dan is deze salade echt een aanrader! Kies voor geitenkaas van de versafdeling of kaasboer, je proeft het verschil echt! Geplaatst door Pluis op 7/05/2012 1 opmerking: ...