Resultaten voor karamel snoepjes met chocolade

Karamel snoepjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/karamel-snoepjes

... karamel snoepjes - Neem de suiker en de room en meng die in een kookpot. Doe de glucose erbij en kook de karamel bruin. Als alles kookt doe je er een vanillestokje bij voor de smaak. Laat de karamel verder koken tot 125°. Roer er dan boter bij. Laat alles even afkoelen ...

Chocoladebar met popcorn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladebar-met-popcorn

... fgedekt op stijven in de koeling. Rol het deeg uit en steek er rondjes uit. Bak af op 180°C ongeveer 10 tot 12 minuten. Smelt de karamel snoepjes met een scheutje water in een steelpannetje op een zacht vuur. Als de karamel gesmolten is smeer dan een beetje op een koekje en bedek snel met popcorn. Doe dit bij alle koekjes en laat de karamel terug hard worden zodat alles aan elkaar blijft plakken. Smelt d ...

Snoepjes van witte chocolade en pistachenootjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/snoepjes-van-witte-chocolade-en-pistachenootjes

... snoepjes van witte chocolade en pistachenootjes - De melk aan de kook brengen samen met het opengesneden vanillestokje. chocolade in stukjes verdelen, toevoegen, alsook de boter. Suiker hierin laten oplossen en de licht gevijzelde pistachenoten aan toevoegen. Dit alles ...

Jeroen Meus - Soepje van chocolade, pinda-karamelmousse en nougat - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soepje-van-chocolade-pinda-karamelmousse-en-nougat

... Soepje van chocolade, pinda-karamelmousse en nougat - Een origineel nagerecht op basis van chocolade, pinda, karamel en nougat. De aandachtige kijker herkent er misschien iets in van een bekende chocoladereep, maar Jeroen tilt dit dessertje toch nog naar een hoger niveau! ...

Snickers mousse (dessert van chocolade, pinda en karamel)

https://myfoodblog.nl/recipe/snickers-mousse/

... Snickers mousse (dessert van chocolade, pinda en karamel) Als het op een makkelijk toetje aankomt, gaat er niets boven een no bake-dessert. Heb je zin in iets zoets, dan is niks moeilijker dan wachten tot je baksel is gebakken én afgekoeld. Dat is waar deze lekkere snickers ...

Karamelbonbons recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/karamelbonbons/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten1 stuk Harde gezouten karamel 50 gram Chocolade (melk) 50 gram Chocolade (wit) 50 gram Chocolade (puur)  Dit recept is geschreven voor 15 porties. chocolade bonbons. Heerlijk, maar het draait allemaal ...

Jeroen Meus - Blondies met noten en gezouten karamel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blondies-met-noten-en-gezouten-karamel

... Blondies met noten en gezouten karamel - Brownies met witte chocolade worden blondies. Jeroen bakt ze in kleine muffinvormpjes en druppelt er gezouten karamel over. - De blondies Verwarm de oven voor tot 175 °C. Breng water aan de kook in een kookpot. Breek de chocolade ...

Karamel zeezout chocoladepudding (met maar 3 ingrediënten!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/karamel-zeezout-pudding/

... n!) Zoet en hartig samen. Het blijft een heerlijke combi. Wat dacht je van pindakaas en hagelslag, een krentenbol met kaas of dus karamel zeezout? De karamel zeezout chocolade van Tony's Chocolonely is razend populair! Wij gebruikten deze populaire chocoladereep voor een verrassend lekker en eenvoudig dessert: de chocolade ...

Chocoladepasta met Karamel Zeezout recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/karamel-zeezout-chocoladepasta/

... er Melk 30 gram Roomboter 30 gram Fijne Kristalsuiker  Dit recept is geschreven voor 1 porties. Ben jij net zo’n fan van karamel zeezout als wij zijn? Dan hebben wij het perfecte recept voor jullie. Vanaf nu kun je namelijk ook genieten van een chocoladepasta met karamel zeezout. Een echt chocolade feestje op een cracker, broodje of rijstwafel. Het is redelijk simpel om te maken en natuurlijk v ...

Jeroen Meus - Moelleux van chocolade, praliné en hazelnoot, saus van boterkaramellen en praliné-ijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/moelleux-van-chocolade-praline-en-hazelnoot-saus-van-boterkaramellen-en-praline-ijs

... Moelleux van chocolade, praliné en hazelnoot, saus van boterkaramellen en praliné-ijs - Wat een topper! De beroemde ‘moelleux die altijd lukt’ in een versie die zo mogelijk nóg beter is dan het origineel. De smaak van chocolade, hazelnoot, ...