Resultaten voor augurken stoven
Groente van het moment: Zoetzure augurken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zoetzure-augurken
... Groente van het moment: Zoetzure augurken - Vul je kookpot met water. 1 l water voor 1 kg augurken. Doe in het water 75 gr zout. Laat het water koken, en giet het kokend water over de augurken. Laat de augurken een nacht in het water rusten. Neem 2 dl wittewijnazijn, 1,5 ...
Jeroen Meus - Thaise komkommersoep - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/thaise-komkommersoep
... Thaise komkommersoep - Jeroens groentetuin was dit jaar geen onverdeeld succes. De komkommers en augurken daarentegen deden het wel goed. Ideaal om te verwerken in een fluweelzacht soepje met een oosterse toets. - 0. Pel de uien en snijd ze grof. Kneus en pel de knoflook. ...
Hamsalade | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hamsalade
... Hamsalade - Snijd de ham, augurken, zilveruitjes, peterselie en het ei fijn. Meng alles goed met de mayonaise en kruid af met een beetje peper en zout en serveer met een boterham. Ingrediënten 400 gr ham 4 el augurken 4 el zilveruitjes op azijn 1 hardgekookt ei 2 el ...
https://koken.vtm.be/recept/russische-salade
... j in stukjes en besprenkel met citroensap. Schil de aardappelen en snij in stukken. Schil de wortelen, snij in stukjes. Snij de augurken overlangs en daarna in stukjes. Breng water aan de kook, voeg aardappelen en wortel toe en kook ze 7 minuten. Voeg de erwten toe en kook 3 minuten. Laat het geheel enk ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/320/appelsalade-met-gerookte-zalm
... rder in plakjes. Besprenkel ze met 1 eetlepel citroensap tegen het verkleuren. Halveer de rode ui en snij hem in plakjes. Snij de augurken in plakjes. Laat de peperbolletjes uitlekken. Meng de appelen met de ui en de augurken. Verdeel het mengsel over de borden. Verdeel daarover de gerookte zalm. Werk af met de peperbolletjes. ...
Sas Kookt!: Ingemaakte augurken
http://saskookt.blogspot.be/2011/08/ingemaakte-augurken.html
... Ingemaakte augurken Na het lekkere resultaat van de ingemaakte zilveruitjes vorig jaar, wilde ik het dit jaar eens met augurken proberen. Het recept vond ik in de Foodies van juli 2011, maar ik liet wel een paar dingen weg die ik niet in huis had. Het resultaat is heerlijk ...
Jeroen Meus - Gegrilde spieringbrochette met zigeunersaus en kroketten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-spieringbrochette-met-zigeunersaus-en-kroketten
... vingers bij af te likken. Minstens even smakelijk zijn de bijgerechten: zigeunersaus op basis van tomatenpuree, paprika's en augurken en goudbruin gebakken kroketjes. - Snijd het spek en de spiering in blokjes. Laat de grillpan heet worden. Kruid het varkensvlees met peper en zout, sprenkel er een likje olijfolie over en gril ze samen met het spek.Snijd de champignons in twee en gril ze samen met het vlees. Indien de pan te klein is, gril je de ingrediënten ...
Gebakken kabeljauw met salsa verde en romige puree van aardappel, tomaat en veldsla | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gebakken-kabeljauw-met-salsa-verde-en-romige-puree-van-aardappel-tomaat-en
... er en zout. Maak de saus voor bij de vis: salsa verde. Mix een handvol verse basilicum- en peterselieblaadjes met wat kappertjes, augurken, een lepel mosterd, de druivenpitolie en witte wijnazijn. Bak de vis op de velkant even aan in olijfolie met een klontje boter. Kruid met peper en zout. Schep de filets in een bakblik en laat nog 5 minuten garen een oven van 200°C. Serveer de vis met de aardappelen en de salsa verde. Ingrediënten 4 kabeljauwfilets 500 gr aardappelen 2 sjalotten 1 teentje look olijfolie bakboter enkele eetlepels zure room 12 kerstomaten 2 handjes veldsla bosje peterselie bosje basilicum kappertjes (naar smaak) augurken (naar smaak) scheut druivenpitolie scheut witte wijnazijn peper en zout ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pickles
... mkool in kleine bloempjes. Snijd de knolselder in blokjes. Stoof aan in wat Belolive Bakken & Braden en voeg op het laatst de augurken en zilveruitjes bij. Voeg er de PH curry, mosterd en curcuma aan toe alsook de tijm en laurier. Bevochtig met azijn en de bouillon. Laat opkoken, doorkoke ...
Kaasfondue met Brugge Dentelle, Brugge Rodenbach, Brugge Prestige en Rodenbach | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kaasfondue-met-brugge-dentelle-brugge-rodenbach-brugge-prestige-en-rodenbach
... kruiden toe. Zet op de tafel in een kaasfondue en roer regelmatig om. Serveer met stukjes grof brood of stokbrood en ajuintjes en augurken. Ingrediënten 150 gr Brugge Dentelle 200 gr Brugge Rodenbach 200 gr Brugge Prestige 200 gr Nazareth 1 teentje knoflook 15 gr maïzena ½ fles droge witte wijn 2 el kirsch peper, zout en muskaatnoot sap van 1/2 citroen opgelegde uitjes en augurken ...